Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban či skrátenie. kormoo.

Partisan

Hráč

15
28.10.2024 00:24, naposledy upraveno 28.10.2024 01:32 uživatelem Partisan

Dobrý deň, či večer, podľa toho kedy čítate túto žiadosť.

Takže, začnem tým, že som kvôli mojej blbosti dostal vyhazov z HZS, kvôli OOC dôvodom. Mňa bohužiaľ nenapadlo nič iné, ako začať erpiť ilegál, zo dňa na deň. Takže som celý deň robil nejaké tie zlé veci, vykradol som nejaké interieri, okradol som pár hráčov, utekal som hliadkám PSA a dokonca som aj niekoľko krát vystrelil.. Bolo asi 11 hodín večer a vybrali sme sa do Blueberry. Všimli sme si jedného hráča pri predajni vozidiel, tak sme ho okradli. Počas toho si nás všimol hráč ktorý šiel okolo. Toho sme odohnali. Potom sme pokračovali ďalej, narazili sme na ďalšieho hráča. Následne sa pokúsil jeden hráč zraziť môjho kolegu. Kolega sa mu ale vyhol a následovalo niekoľko výstrelov na unikajúce vozidlo. Potom sme hráča poslali preč, pretože sme ho nechceli okradnúť ani nič iné. Pokračovali sme ďalej do Blueberry a narazili sme na hráča ktorý sa pokúsil pred chviľkou zraziť kamaráta. Takže sme ho začali okrádať, lenže sme si všimli v diaľke majáky, ktoré sa blížili k nám. Kamarát niekam zabehol a ja som si vzal vozidlo, začalo ma prenásledovať ZT a DH. Pochybujem že by som sa ím stratil, takže som šiel na farmu v Blueberry, kde som zastavil, vystúpil a začal som strielať na posádku ZT. Príslušníkovi som dal PK. Následovalo riešenie s kormoom, potom som dostal ban.

Chcem sa veľmi ospravedlniť hráčom, ktorým som mohol skaziť zážitok z hry.

Taktiež sa chcem ospravedlniť aj kormoovi za to, že som mu skazil zážitok z hry, že som mu nedal šancu nijak zareagovať a začal som hneď strielať a za to, že musel riešiť moje porušenie pravidiel.

Počas toho ako som mal ban som si niekoľko krát prešiel pravidlá. Taktiež som sa zamyslel nad tým čo som v ten deň robil, uvedomil som si že to bola úplná blbosť, že by to IRL nebolo možné... Ešte som premýšlal čo budem robiť po unbane, rozhodol som sa že sa vyvarujem zbytočnému strielaniu a začnem erpiť taký ilegál, aby z toho všetci niečo mali, jak my, tak hráči a aj členovia PSA.

Ban je oprávnený, takže pochopím ak mi bude žiadosť zamietnutá.

Ešte raz sa všetkým ospravedlňujem.

@kormoo

28.10.2024 08:02

Ahoj vedúci.

Sice tahle žádost není směřovaná na mojí osobu, ale je tu něco, co bych chtěl uvést na pravou míru. O tvém vyhazovu se jednalo už delší dobu ve vedení.. A moc dobře o tom víš, říkal jsem ti to. Myslím si, že si byl dostatečně upozorňován na začátku při vstupu do HZS na tvé chování a to jak IC chování, tak i OOC po kterém jsme tě nechtěli vzít zpátky. Přesně tohle stejné si udělal se svojí bejvalou postavou a přesně tohodle jsme se báli. Chtěli jsme ti dát šanci, víme že to RP ovládáš ale přesně tohle stejné si udělal i se svojí první postavou v HZS.

Nebudu lhát, OOC roli to tam hraje nějakou také, protože není moc oká, aby postava která denně zachraňuje životy začala ze dne na den kropit policajty. Nebo ti příjde že ano? Co si budem, kraviny a náznaky ilegálu si dělal i přes tvoje působení v HZSce a byl si i na to i upozorňován.. Myslím že dostatečně jasně. Mohli jsme tě vyhodit už dávno.

Nicméně jsem rád, že sis chybu uvědomil a přiznal (Snad né jen na oko, kvůli unbanu.) Vycházíme spolu dobře, ale co je moc to je moc. Občas si měl svoje nálady, dokázal si bejt i dosti arogantní k lidem, které s tebou jednal slušně a s maximálním respektem.

Ban je podle mého oprávněný, ban by sis měl přečkat celý a to už jen z důvodu, že tohle už máš za sebou a já doufal, že ses z této chyby poučil - Není tomu tak, trochu mě to mrzí, ale tak co se dá dělat. Nicméně rozhodnutí je právě na administrátorovi, který ti ban udělil, já jen sdělil svůj osobní názor, takže nechám korma vařit.

V textu budou asi nějaké chyby za které se omlouvám, sotva jsem rozlepil oči, ale měl jsem potřebu se vyjádřit. Budu ti přát hodně štěstí v unbanu.

Pěkný den,
[GM] Havliii

včera v 22:49

Ahoj, konečně jsem se k tomu dostal, první chci poděkovat Havlimu za vyjádření, vlastně mi ušetřil veškerou práci. Já tě nebudu zbytečně napínat, žádost je sepsána hezky, doufám že se mi tu nesnažíš mazat med kolem huby, ban ti ruším a s okamžitou platností se můžeš připojit na server, budu rád když dodržíš co si psal, nejmenší problém je ti ten ban dát znovu.