Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádaní o unban

zdenekconka

Hráč

5
28.10.2024 17:40, naposledy upraveno 28.10.2024 17:48 uživatelem zdenekconka

Zdravím,rád bych se pokusil napsat žádost o unban,mé chování co jsem včera předvedl jsem přehnal.. Chápu že mi musel být udělen ban za porušení pravidel chápu to.Ale chtěl bych říci že jsem se z tohoto banu poučil a nadále už nehodlám v tomto pokračovat,prosím pochop mojí žádost zrovna mě zase hra začala bavit.Stejně tak jako hra baví policisty ktřéří nás stavěli.

Měl jsem nějaký plán na RP no bohůžel se kvůli jedné špatné  situaci uplně vytratil.Chtěl bych také říct že porušení pravidel nebylo jen odnás ale i od druhé strany..Chápu pokud unban nedostanu něco jsem porušil a dostavám za to trest ale přece trest není jediné řešéní... Děkuji za tvou ochotu že mi vůbec odpovíš.

7.11.2024 00:35

Ahoj, promiň mi, tuhle žádost jsem nějak přehlédl. Ban už není aktivní, tak to jen uzamknu. Ještě jednou promiň.