Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban - tvoje ip je zabanovana ? (po 4.)

macaczE

Hráč

11
2.11.2024 13:03

Tak zdrastvujtě lidi, je mi blbý, že zrovna já sem musím znova psát avšak jinou možnost nemám neboť jsem dostal ban (a teď se podržte) za nic. Hodně hustý co, no ale bohužel je tomu tak. Tento problém jsem již řešil s @Rataj a @Dzardys celkem 4x, ale již před delší dobou. Tento problém se vždy povedlo vyřešit bez nějakých zbytečných problémů a vždycky to dospělo ke kladnému závěru ( https://imgur.com/a/tVRtUiX ). Tento problém nic nového nepřinesl a furt se opakuje to co se dělo aji předtím - neukazuju se v banlogu, ani v ban chatu ani nikde. Myslím si, že za to můžou Ratajovi updaty ohledně anticheatu, což mu ale neberu za zlé, protože jsou potřeba a věřím že se tento problém dokáže vyřešit rychle jako vždy.

Díky a snad se už v této sekci fóru nikdy neuvidíme :D. 

2.11.2024 14:23

No my dávno máme tvůj MTA serial na seznamu výjimek, takže když někdo dostane ban na stejné IP (zjevně máš poskytovatele internetu, který recykluje IP adresy), tak bys ho ty mít neměl. Zjevně máš ale i změnu serialu a to už je problém a proto tě to banuje. Pokud si ten serial sám měníš, tak to nedělej. Pokud máš nový PC, tak nám do ticketu hoď svůj nový serial. Jako žádost to uzamknu, tohle je potřeba řešit přes tickety, aby neunikaly tvé osobní informace (serial, IP).