Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím unban Aslan_Yilmaz

Kryos

Hráč

2
2.11.2024 23:18, naposledy upraveno 2.11.2024 23:20 uživatelem Kryos

Dobrý vecer. 
Prosim o unban, pretože by som chcel v Nedeľu ráno si zahrať.

Dôvod: Ban som dostal za troll, pretože som nadával na firemnej vysielacke, však ale firemná vysielačka je IC komunikácia,tak prečo by som mal dostať ban za niečo čo sa deje IC aaaa to si majú riešiť oni, mohli to nejako zarpit a nie ma nahlásiť na ban.

pisal som nie pekne veci na vysielačku a aj nelogicke, prepáčte, objavil som to že nepíše meno keď mam kuklu tak som si chcel spraviť srandu z personalistiky, ale môže sa to stať aj v realite… (ze nepoznaju môj hlas) tak prečo ban nechápem 😭

3.11.2024 11:00

Ahoj, co se tak dívám tak už ti ban stejně vypršel a můžeš se napojit, nicméně jak sám píšeš.. "pisal som nie pekne veci na vysielačku a aj nelogicke", jedna věc je to že budeš někomu ICly nadávat a druhá věc je to že vyloženě trollíš, vem si z toho ponaučení a pro příště se podobným projevům vyvaruj. Ban ti v historii nadále zůstane.