Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Gerard_Leroy

susikom

Hráč

2
3.11.2024 14:18, naposledy upraveno 3.11.2024 14:47 uživatelem susikom

Zdravím teď jsem dostal ban za OOC nadávky, kdyby to bylo z ničeho nic tak by jsem souhlasil, ale myslím si, že jsem na to měl právo. Hráč mě bezdůvodně ramoval z hory abych sjel dolů bez jakéhokoliv RP a pak odjel ve 40KM/H přes horu ještě s SUVčkem.... Příjde mi směšné, že uvedený hráč ještě měl takovou tendenci mi dát report za OOC nadávky, přestože sám věděl, že si za to může sám... Byl bych rád za unban, v budoucnu už nadávat nebudu za jakékoliv okolnosti, ale jelikož je můj rekord čistý, myslím si, že bych za takovou věc unban mohl dostat. Děkuji .

@kormoo

Důkaz :

https://medal.tv/games/gta-sa/clips/j0G6dHSB9owq6NiGi?invite=cr-MSwxQTksMjc5OTYzMTQyLA

((omlouvám se za předchozí ping, spletl jsem si admina.))

3.11.2024 14:41

Ahoj, poradím ti užitečnej link který ti ukáže od jakého administrátora si byl zabanován - *KLIK*

3.11.2024 14:58

Čau, příště si místo nadávek podej okamžitě report a všechno bude lepší pro nás i tebe, ale teď k žádosti o unban, bohužel ti nevyhovím, to že hráč porušil pravidla není důvod pro to aby si mu nadával, na hráče se podívám a video které si přiložil využiju, příště se vyvaruj těm nadávkám.