Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu - Havlii

susikom

Hráč

2
3.11.2024 18:54, naposledy upraveno 3.11.2024 18:55 uživatelem susikom

Ahoj @Havliii , před asi 1-2 hodinama jsem měl můj trest prodloužen z 3 hodin na 12. Původní důvod proč jsem byl potrestán bylo pravidlo 21 (OOC nadávky). V tom jsem se už obhájil a situaci vysvětlil - daný hráč, který mě za nadávky nahlásil byl zabanován na 3 hodiny kvůli DM. Důvod proč jsem ho nazval ko*otem bylo, protože jsem zrovna byl jeho obětí v jeho porušování pravidel. 

Ale za pravidlo 21 si mě ty nepotrestal, ty si mi prodloužil ban za metagaming. S porušením pravidla 100% souhlasím a uznávám, že to je moje chyba a taky se omlouvám. Abych byl upřímný, v traffic stopu jsem si ani neuvědomil, že to byla od Codyho PMka a nebyla to IC zpráva, což je samozřejmě moje chyba, protože jsem nebyl pozorný. Byl jsem ponořený do situace, a prostě jsem nějak nedával pozor. Nechci se tu nijak vymlouvat, sám přiznávám, že to moje chyba je, ale říkám to tak, jak to je. V budoucnu si na to už budu dávat pozor, nechci si tu rozšiřovat admin rekord a chci v klidu hrát. Kámošovi už jsem taky vysvětlil, že takhle metovat nemůže a jsem si jistý že se z jeho trestu ponaučí (dostal 3 dny). Tímto bych tě chtěl požádat o zkrácení banu ať se na server můžu dostat dřív, mám v plánu pár RP akcí a chtěl bych je stihnout. Předem díky za odpověď

**Omlouvám se za jakékoliv chyby v textu, jsem víc zvyklý na angličtinu**

bit

Hráč

54
3.11.2024 19:10

kamo kašli na to, jdi se podívat na nějakej film, jdi spát a ráno máš unban, cotije. uplně zbytečnej post..

4.11.2024 02:20

Ahoj susikom!

Jsem velmi rád, že si svojí chybu uvědomuješ a že si jí přiznáváš. Ban ti končí za pár hodinek a stejně pochybuji o tom, že si by sis šel ještě teďka zahrát. Krátit ban ti nebudu, přečkáš si jej celý a za chvilku budeš moci opět zavítat na server. Doufám, že se ze své chyby ponaučíš a že už se to nebude muset opakovat.

Dobrou noc, 
[GM] Havliii