Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN Havliii+Kormoo

WoodyCZE

Hráč

2
4.11.2024 11:31, naposledy upraveno 4.11.2024 15:08 uživatelem WoodyCZE

Ahoj,@kormoo

rád bych se vyjádřil ohledně mého banu za metabaiting, zdravý rozum a vyhrožování banem. Vím, že jsem se choval nevhodně a chci se za to upřímně omluvit.

Když se kouknu zpět, uvědomuji si, že jsem nejednal tak, jak bych měl. Choval sem se špatně a choval se tak, že jsem kazil hru ostatním a To mě mrzí.

Pokud jde o metabaiting a vyhrožování banem, chápu, jak to může ostatním znepříjemnit hru. Bylo to hloupé a nezralé chování z mé strany. Slibuji, že se to už nestane, a chci se zaměřit na zlepšování se v RP
a zlepšení se  pravidlech.

Moc bych ocenil, kdybyste mi dali druhou šanci. Rád bych se vrátil na server a ukázal, že jsem se poučil.

Děkuji za Přečtení mé žádosti.  doufám, že budu mít možnost se vrátit.

PS: jedná se o můj první ban.
WoodyCZE.

4.11.2024 15:34

Ahoj, za sebe ti budu muset nevyhovět, ban máš právem a nemám jediný důvod ti ho rušit, můžeš poděkovat jen sám sobě, hned co jsem ti ban dal sis založil několik topiců a ticketů, dnes opět další topic který tu leží pár hodin, byl jsem tu označenej jednou, ale né ty to musíš editovat a označovat znovu, několik minut po založení žádosti o unban mi vypisuješ na DC, já na tohle nejsem zvědavej, nehodlám se tu s tebou neustále zabývat, vem si z toho ponaučení, buď neporušuj pravidla a nedostávej bany a když už ho dostaneš tak si sepiš jednu žádost o unban a vydrž než se ti bude někdo věnovat.

Pokud ti bude chtít @Havliii vyhovět nemám jedinej problém, ale já ti v unbanu ani zkrácení nevyhovím.

4.11.2024 16:30

Ahoj.

Bohužel, já ti také trest nebudu krátit. Bude lepší, když si ban přečkáš celý. Koukám, že nejsem jedinej kdo má od tebe zaspamovanej celej discord. Dokonce jsem ti i radil, jak si napsat žádost o unban a prostě žádost o unban patří na fórum, nikoliv na discord, kde neustále označuješ, spamuješ a tak podobně. Jak již psal kolega, ban je oprávněný a přečkáš si jej celý. Příště prosím nespamuj jak fórum, tak ani soukromé zprávy. Žádost lockuju.

Pěkný zbytek dne ti přeji,
[GM] Havliii