Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-949] Výberové konanie na pracovníkov súdu

Vysocak

Hráč

59
8.11.2024 21:52

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Oznámenie vrchného súdu San Andreas

o vyhlásení výberového konania na pracovníkov súdu

Vrchný súd San Andreas oznamuje, že pôvodné výberové konanie označené pod číslom S-012 je týmto neplatné. Toto rozhodnutie bolo prijaté z dôvodu úpravy požiadaviek na pracovné pozície. Uchádzači, ktorí reagovali na pracovnú ponuku na základe dokumentu S-012 a do dnešného dňa nedostali spätnú väzbu zo strany súdu, majú ich žiadosti anulované. Zároveň Vrchný súd oznamuje nové výberové konanie v nasledovnom znení.

Popis jednotlivých pozícií a požiadavky:

Sudca
Náplň práce: Vedenie súdnych konaní, rozhodovanie v právnych sporoch, vypracovanie a vydávanie súdnych rozhodnutí.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, prax v právnej oblasti, vek najmenej 30 rokov, bezúhonnosť.

Asistent sudcu:
Náplň práce: Príprava podkladov pre sudcu, asistencia pri súdnych konaniach.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Štátny zástupca:
Náplň práce: Zastupovanie štátu v súdnych sporoch, podávanie obžaloby, koordinácia s vyšetrovacími orgánmi.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, prax v právnej oblasti, vek najmenej 25 rokov, bezúhonnosť.

Súdny znalec:
Náplň práce: Vykonávanie znaleckých posudkov v odborných oblastiach podľa zadania súdu.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v ľubovoľnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Audítor:
Náplň práce: Vykonávanie finančných auditov nariadených vrchným súdom, vypracovávanie auditných správ.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v ľubovoľnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Inšpektor:
Náplň práce: Vykonávanie inšpekcií nariadených vrchným súdom, vypracovávanie správ z inšpekcií.

Súdny zapisovateľ:
Náplň práce: Zaznamenávanie priebehu súdnych konaní, vedenie súdnych zápisníc, zabezpečenie presného záznamu ústnych vyjadrení a súdnych rozhodnutí.
Požiadavky: Stredoškolské vzdelanie s maturitou, bezúhonnosť.

Referent:
Náplň práce: Triedenie korešpondencie, komunikácia so stranami v konaní a poskytovanie základných informácií.
Požiadavky: Stredoškolské vzdelanie s maturitou, bezúhonnosť.

V prípade záujmu o niektorú z uvedených pozícií zašlite dopis na adresu:

Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154
(( odpoveď na tento príspevok ))

Dopis musí obsahovať štruktúrovaný životopis, motivačný list a názov pozície, o ktorú sa uchádzate.

Vrchný súd San Andreas si vyhradzuje právo kontaktovať len vybraných uchádzačov.

Augustus Carmichael, J.D.
Predseda Vrchného súdu

Faftaj

Hráč

1
12.11.2024 22:27, naposledy upraveno včera v 10:33 uživatelem Faftaj

Přihláška -  "Inspektorka"

Jméno a příjmení: Charlotte Rodriguez, J.D., B.A.
Datum narození: 15.07.1990
Místo narození: Los Santos
Trvalé bydliště: Hotel Palomino Creek
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodná
Telefonní číslo: 846295
S-Mail: charlotte.rodriguez@post.ic

Vzdělání:

• 2008-2012: Bakalářský titul (B.A.) v oboru Kriminologii

• 2013 - 2019: Doktorát z Právních věd (J.D.)

Profesní zkušenosti:

• 2017-2020: Soudní zapisovatelka
  • 2021-2023: Soudní inspektorka

Oprávnění:

- Řidičský průkaz: B

Jazykové znalosti:

- Čeština, angličtina plynule

Proč já bych zrovna měla být přínosem?

Jsem ideálním kandidátem na pozici inspektorky díky svému vzdělání z prestižních univerzit a bohatými zkušenostmi v právní oblasti. Jak jsem již uvedla, pracovala jsem jako soudní inspektorka a soudní zapisovatelka, což mi umožnilo získat schopnost přesně pracovat s informacemi a efektivně komunikovat. Jako soudní inspektorka jsem prokázala vysokou profesionalitu a zodpovědnost. Myslím si tedy, že bych mohla být přínosná a užitečná pro tuto pozici.

Motivační dopis:

Dobrý den,

jmenuji se Charlotte Rodriguez, pocházím z Los Santos a ráda bych vyjádřila svůj zájem o pozici soudní inspektorky. Mé vzdělání zahrnuje bakalářský titul v kriminologii (B.A.) a doktorát z právních věd (J.D.). Mám zkušenosti jako soudní inspektorka a soudní zapisovatelka, což mě vybavilo pracovat pod tlakem, kolektivně a hlavně dělat precizní prací s informacemi.

Jsem přesvědčená, že moje náplň pracovního nasazení pro spravedlnost a pečlivost mi umožní přinést významný přínos.

Pozice o kterou žádám: Soudní inspektorka
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154

F3nixar

Hráč

26
včera v 22:27

Životopis

Jméno a příjmení (tituly): Hudson De Siera J.D
Datum narození: 26. 1. 1964
Místo narození: New York
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
Telefon: 538 495

Vzdělání

1986 - 1991 - School of Psychologi (New York) - Klinická psychologie - prospěl s diplomem
1995 - 2000 - Unversity of law (New York) - Právo (zaměření na obchodní a trestní právo) - prospěl s diplomem

Pracovní zkušenosti

2000 - 2024 - Advokátní kancelář United Law - Avokát - zaměření na trestní právo

Jazykové dovednosti

Angličtina - plynule hovořící
Italština - plynule hovořící
Čeština - plynuje hovořící

Oprávnění

Řidičský průkaz sk. B

Motivační dopis

Vážený soude,

S velikým zájmem se těším o úřad státního zastupitelstva jako jeho člen, tedy státním zástupcem. Rád bych Vám nabídl své zkušenosti v oblasti práva jako zkušený advokát v oblasti trestního a obchodního práva. 

Již v mých mladých letech jsem se advokacii věnoval již dlouhou dobu a myšlenka, že bych svojí službu v této oblasti mohl poskytnou státu, mi nabízí jedinečnou příležitost své zkušenosti v této oblasti projevit právě ve státě San Andreas. Bylo mi ctí vidět výběrové řízení právě v tomto oboru a mít tak šanci o úřad projevit zájem. 

Zkušenosti v oblastech výše zmíněné mám bohaté, a to už jen díky zastupování své klientely u soudních stání. Rozbory, zákony a jejich porozumění rozhodně nasvědčuje mou schopnost v této oblasti se orientovat jistě a s chladným rozumem. Efektivně dokáži porozumět právní podstatě věci a porozumět naplňování skutkové podstaty daného paragrafu, práva či článku ve vymezeném zákoně. Lze tak považovat mou iniciativu v úřadě jako efektivní. 

Díky mému pokročilému věku mám tak časové možnosti se naplno věnovat úřadu a stále efektivně řídit úřad ve prospěch státu. 

Budu velice rád za pojetí mé přihlášky v úvahu a kladné přijetí do úřadu.

Pozice o kterou žádám: Státní zástupce
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154