Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-949] Výberové konanie na pracovníkov súdu

8.11.2024 21:52, naposledy upraveno 4.12.2024 16:58 uživatelem Vysocak

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Oznámenie vrchného súdu San Andreas

o vyhlásení výberového konania na pracovníkov súdu

Vrchný súd San Andreas oznamuje, že pôvodné výberové konanie označené pod číslom S-012 je týmto neplatné. Toto rozhodnutie bolo prijaté z dôvodu úpravy požiadaviek na pracovné pozície. Uchádzači, ktorí reagovali na pracovnú ponuku na základe dokumentu S-012 a do dnešného dňa nedostali spätnú väzbu zo strany súdu, majú ich žiadosti anulované. Zároveň vrchný súd oznamuje nové výberové konanie v nasledovnom znení.

Popis jednotlivých pozícií a požiadavky:

Sudca:
Náplň práce: Vedenie súdnych konaní, rozhodovanie v právnych sporoch, vypracovanie a vydávanie súdnych rozhodnutí.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, prax v právnej oblasti, vek najmenej 30 rokov, bezúhonnosť.

Asistent sudcu:
Náplň práce: Príprava podkladov pre sudcu, asistencia pri súdnych konaniach.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Štátny zástupca:
Náplň práce: Zastupovanie štátu v súdnych sporoch, podávanie obžaloby, koordinácia s vyšetrovacími orgánmi.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, prax v právnej oblasti, vek najmenej 25 rokov, bezúhonnosť.

Súdny znalec:
Náplň práce: Vykonávanie znaleckých posudkov v odborných oblastiach podľa zadania súdu.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v ľubovoľnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Audítor:
Náplň práce: Vykonávanie finančných auditov nariadených vrchným súdom, vypracovávanie auditných správ.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v ľubovoľnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Inšpektor:
Náplň práce: Vykonávanie inšpekcií nariadených vrchným súdom, vypracovávanie správ z inšpekcií.

Súdny zapisovateľ:
Náplň práce: Zaznamenávanie priebehu súdnych konaní, vedenie súdnych zápisníc, zabezpečenie presného záznamu ústnych vyjadrení a súdnych rozhodnutí.
Požiadavky: Stredoškolské vzdelanie s maturitou, bezúhonnosť.

Referent:
Náplň práce: Triedenie korešpondencie, komunikácia so stranami v konaní a poskytovanie základných informácií.
Požiadavky: Stredoškolské vzdelanie s maturitou, bezúhonnosť.

V prípade záujmu o niektorú z uvedených pozícií zašlite dopis na adresu:

Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154
(( odpoveď na tento príspevok ))

Dopis musí obsahovať štruktúrovaný životopis, motivačný list a názov pozície, o ktorú sa uchádzate.

Vrchný súd San Andreas si vyhradzuje právo kontaktovať len vybraných uchádzačov.

Augustus Carmichael, J.D.,
predseda vrchného súdu

Faftaj

Hráč

1
12.11.2024 22:27, naposledy upraveno 13.11.2024 10:33 uživatelem Faftaj

Přihláška -  "Inspektorka"

Jméno a příjmení: Charlotte Rodriguez, J.D., B.A.
Datum narození: 15.07.1990
Místo narození: Los Santos
Trvalé bydliště: Hotel Palomino Creek
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodná
Telefonní číslo: 846295
S-Mail: charlotte.rodriguez@post.ic

Vzdělání:

• 2008-2012: Bakalářský titul (B.A.) v oboru Kriminologii

• 2013 - 2019: Doktorát z Právních věd (J.D.)

Profesní zkušenosti:

• 2017-2020: Soudní zapisovatelka
  • 2021-2023: Soudní inspektorka

Oprávnění:

- Řidičský průkaz: B

Jazykové znalosti:

- Čeština, angličtina plynule

Proč já bych zrovna měla být přínosem?

Jsem ideálním kandidátem na pozici inspektorky díky svému vzdělání z prestižních univerzit a bohatými zkušenostmi v právní oblasti. Jak jsem již uvedla, pracovala jsem jako soudní inspektorka a soudní zapisovatelka, což mi umožnilo získat schopnost přesně pracovat s informacemi a efektivně komunikovat. Jako soudní inspektorka jsem prokázala vysokou profesionalitu a zodpovědnost. Myslím si tedy, že bych mohla být přínosná a užitečná pro tuto pozici.

Motivační dopis:

Dobrý den,

jmenuji se Charlotte Rodriguez, pocházím z Los Santos a ráda bych vyjádřila svůj zájem o pozici soudní inspektorky. Mé vzdělání zahrnuje bakalářský titul v kriminologii (B.A.) a doktorát z právních věd (J.D.). Mám zkušenosti jako soudní inspektorka a soudní zapisovatelka, což mě vybavilo pracovat pod tlakem, kolektivně a hlavně dělat precizní prací s informacemi.

Jsem přesvědčená, že moje náplň pracovního nasazení pro spravedlnost a pečlivost mi umožní přinést významný přínos.

Pozice o kterou žádám: Soudní inspektorka
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154

F3nixar

Hráč

28
13.11.2024 22:27

Životopis

Jméno a příjmení (tituly): Hudson De Siera J.D
Datum narození: 26. 1. 1964
Místo narození: New York
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
Telefon: 538 495

Vzdělání

1986 - 1991 - School of Psychologi (New York) - Klinická psychologie - prospěl s diplomem
1995 - 2000 - Unversity of law (New York) - Právo (zaměření na obchodní a trestní právo) - prospěl s diplomem

Pracovní zkušenosti

2000 - 2024 - Advokátní kancelář United Law - Avokát - zaměření na trestní právo

Jazykové dovednosti

Angličtina - plynule hovořící
Italština - plynule hovořící
Čeština - plynuje hovořící

Oprávnění

Řidičský průkaz sk. B

Motivační dopis

Vážený soude,

S velikým zájmem se těším o úřad státního zastupitelstva jako jeho člen, tedy státním zástupcem. Rád bych Vám nabídl své zkušenosti v oblasti práva jako zkušený advokát v oblasti trestního a obchodního práva. 

Již v mých mladých letech jsem se advokacii věnoval již dlouhou dobu a myšlenka, že bych svojí službu v této oblasti mohl poskytnou státu, mi nabízí jedinečnou příležitost své zkušenosti v této oblasti projevit právě ve státě San Andreas. Bylo mi ctí vidět výběrové řízení právě v tomto oboru a mít tak šanci o úřad projevit zájem. 

Zkušenosti v oblastech výše zmíněné mám bohaté, a to už jen díky zastupování své klientely u soudních stání. Rozbory, zákony a jejich porozumění rozhodně nasvědčuje mou schopnost v této oblasti se orientovat jistě a s chladným rozumem. Efektivně dokáži porozumět právní podstatě věci a porozumět naplňování skutkové podstaty daného paragrafu, práva či článku ve vymezeném zákoně. Lze tak považovat mou iniciativu v úřadě jako efektivní. 

Díky mému pokročilému věku mám tak časové možnosti se naplno věnovat úřadu a stále efektivně řídit úřad ve prospěch státu. 

Budu velice rád za pojetí mé přihlášky v úvahu a kladné přijetí do úřadu.

Pozice o kterou žádám: Státní zástupce

DrHell

Hráč

19
26.11.2024 15:20
Odosielateľ Adresát
Bc. Viktor Haleha, Montgomery, Red County Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154

Životopis

Titul, meno a priezvisko Bc. Viktor Haleha
Dátum narodenia 21.9.1989
Miesto narodenia Sandy Shores, San Andreas
Kontakt viktor.haleha@post.ic
Vzdelanie Vysokoškolské I. stupňa
Alma mater

University of Los Santos, Los Santos, San Andreas

Bachelor of Journalism

2007 - 2010

Pracovné skúsenosti

Novinár 
11/2022 - 06/2023, Red County News

• Novinárska činnosť, písanie článkov
  • Moderovanie politických diskusii
  • Administratíva a korešpondencia

Novinár
1/2010 - 3/2021, Weazel News Ltd.

• Novinárska činnosť, písanie článkov
  • Moderovanie politických diskusii
  • Administratíva a korešpondencia

Znalosti a vodičský preukaz

VP. B
VP. C

Microsoft Word – Expert
Microsoft Excel – Expert
Microsoft PowerPoint – Pokročilý

Jazyky

Slovenský jazyk - Plynule hovorený jazyk
Anglický jazyk - Plynule hovorený jazyk
Maďarský jazyk - Plynule hovorený jazyk
Český jazyk - Základne znalosti - vo výučbe
Francúzsky jazyk - Vo výučbe (certifikát DELF/DALF - B1)

Pozícia o ktorú žiadam:

Tlačový referent, hovorca

Motivačný dopis:

Volám sa Viktor Haleha a pochádzam z obce Sandy Shores. Bol som 11 rokov novinárom u firmy Weazel News a rok novinárom v Red County News. Mojou úlohou bolo vydávanie novinových článkov ohľadom politickej situácie v našej krajine. Veľmi rád píšem články a osobne si myslím, že som komunikačne zdatný na výkon tejto pracovnej funkcie. Som presvedčený, že môžem byť prínosom pre súdy San Andreas, keďže svoju podstatnú činnosť som viedol vždy nestranne a založene na faktoch. Pevne verím a dúfam že po osobnom stretnutí ma môžete lepšie spoznať.

S pozdravom,
Viktor Haleha.

ejpyy

Hráč

4
29.12.2024 00:34

Jméno a příjmení (tituly): Bc. Anastasia Kovalchuk

Datum narození: 24.02.2002

Místo narození: Oděsa ( Ukrajina ) 

Národnost: San Andreas

Rodinný stav: Svobodný

Telefon: 834791

Vzdělání: 2014-2018 - Obchodní akademie ( Oděsa ) - dokončená s maturitou 2018-2021 - Vyšší odborná škola s právem státní jazykové zkoušky ( Angličtina ) - ( Oděsa ) Úspěšně ukončena s titulem.

Pracovní zkušenosti: 2021 - 2024 - Překladatelka se zaměřením na AJ pro Bezpečnostní informační službu ( San Andreas ) 

Jazykové dovednosti: Angličtina - plynule hovořící - Čeština - plynuje hovořící

Oprávnění Řidičský průkaz: sk. B

Motivační dopis:

Dobrý den,

mé jméno je Anastasia Kovalchuk, pocházím z Ukrajiny, přesněji města Oděsa. Tímto dopisem projevuji svůj zájem o funkci soudní inspektorky. Dříve jsem se věnovala překladatelství pro Bezpečnostní informační službu, kde jsem si vedla dost dobře, dávala jsem do toho veškerý čas, i ten, který jsem nemusela. I teďka jsem připravená, že této pozici budu muset obětovat hodně času, v tom nebude problém, jelikož momentálně jsem časově flexibilní. Jsem si jistá, že na pozici soudní inspektorky budu přínosem a předvádět skvělé výkony. 

Pozice o kterou žádám: Soudní inspektorka

2.2.2025 21:23, naposledy upraveno 2.2.2025 21:24 uživatelem zeldinko

Nina Gomez - Curriculum vitæ

Základné informácie:

Meno a priezvisko: Nina Gomez
Titul: Juris Doctor
Dátum narodenia: 2.1.1985
Miesto narodenia: San Francisco, Spojené štáty Americké
Kontakt: nina.gomez@post.ic, 6940386

Vzdelanie a kurzy:

• University of San Francisco, Law School - Alma mater
    2007 - 2010, ukončené s titulom J.D.,
  • Etika v právnickej praxi, r. 2011,
  • Trestné konanie v aplikačnej praxi, r. 2012,
  • California Bar Exam, r. 2012

Odborné skúsenosti:

• Znalosť právneho systému,
  • Špecializácia v oblasti trestného práva,
  • Zručnosti v oblasti prípravy právnych dokumentov, ako sú žaloby, zmluvy a právne stanoviská.
  • Vynikajúce komunikačné a vyjednávacie schopnosti.
  • Schopnosť analytického a kritického myslenia.

Jazykové znalosti:

• Anglický jazyk - materinský jazyk (C1)

• Český jazyk - plynule hovorený jazyk, slovom i písmom 

Pracovné skúsenosti:

Právny asistent
Január 2011 - Jún 2013

• Pomoc pri príprave právnych dokumentov a podaní pre rôzne prípady,
  • Vykonávanie právneho výskumu a analýzy precedenčných prípadov,
  • Úzka spolupráca s právnikmi na príprave na súdne konania a mediácie.

Prokuratúra okresu Los Angeles, Kalifornia
Asistent prokurátora
Júl 2013 – August 2019

• Podpora prokurátorov pri príprave a prezentácii prípadov pred súdom.
  • Zbieranie a analýza dôkazov, príprava právnych dokumentov a podaní.
  • Koordinácia s políciou na získanie relevantných informácií.
  • Účasť na súdnych pojednávaniach a zapisovanie protokolov.

Samostatná prokurátorka
Krajská prokuratúra, Los Angeles, Kalifornia
August 2019  – súčasnosť

• Zastupovanie štátu v trestných prípadoch pred súdom, vrátane predbežných pojednávaní a hlavných súdnych procesov.
  • Príprava a vedenie komplexných trestných prípadov, vrátane vyšetrovania a predkladania dôkazov.
  • Spolupráca s policajnými zložkami pri vyšetrovaní trestnej činnosti.
  • Zastupovanie prokuratúry na verejných podujatiach a v komunite s cieľom vzdelávať verejnosť o právnych otázkach a prokuratúre.

Licencie:

• Vodičský preukaz skupiny B

Motivačný list:

Vážený pán predseda súdu,

s úctou a záujmom by som rada predložila svoj motivačný list k pozícií štátnej zástupkyne.

Moja kariéra začala na pozícií právnej asistentky v renomovanej advokátskej kancelárií, kde som získala základné znalosti o práve a trestných procesoch. Po splnení advokátskej skúšky som nastúpila na Kalifornskú prokuratúru ako asistentka hlavného prokurátora. Tieto skúsenosti ma neskôr posunuli na pozíciu samostatnej prokurátorky, kde som sa zameriavala najmä na oblasť trestného práva.

Verím, že spravodlivosti je potrebné venovať maximálne úsilie a pozornosť, preto sa vždy snažím o dôsledné a spravodlivé dokončenie každého prípadu, ktorý mi je zverený. Verím, že mám silnú morálnu integritu a dôsledné etické správanie, čo sú kľúčové princípy pre prácu štátneho zástupcu. Mojou ambíciou je, aby bolo spravodlivosti zadosťučinené.

Som si vedomá, že pozícia štátneho zástupcu prináša mnoho výziev, avšak verím tomu, že mám dostatočné morálne a kvalifikačné predpoklady pre túto pozíciu. Ďakujem Vám za zváženie mojej žiadosti a prípadné osobné stretnutie.

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154 

Požadovaná pracovná pozícia: Štátny zástupca