Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Driftdog80

Hráč

15
9.11.2024 14:57, naposledy upraveno 9.11.2024 15:05 uživatelem Driftdog80

Zdravím, dnes mi byl udělen ban z důvodu "Několikanásobné nonRP injures, failRP - kropení bezprostředně po nehodě + historie (14 dní)" No.. začal bych asi takhle...

připojil jsem se na server, vzal svoje auto a šel jsem se projíždět, v LSku jsem si všimnul jak černá "či tmavě fialová audi" s maskovanýma osobama jezdí po černém raptoru blízko obchodu který vlastní můj kamarád, nějakou chvíli jsem si všímal svého, jezdil sem a tam, po nějaké době jsem zjistil že osoby v A8 jsou lidi z ilegální frakce ve které jsem taky, rozhodl jsem se tedy udělat mojí stupidní chybu a to že jsem u nich zastavil a zeptal se jich proč jedou za tím Raptorem, odpověděli mi že ho chtějí vzít či okrást.. rozhodl jsem se tedy k ním nastoupit a pomoct jim ho chytit, žádný okrádačky jsem se zůčastnit nechtěl.., chci předem zmínit že oba dva měli statusy a taky rozbitý auto, nasedl jsem tedy k ním a jezdili jsme po Red County a Los Santos, po chvilce nás ale spatřili PSA a začli nás zastavovat, jelikož se v autě nacházela zbraň a my jsme měli taky zbraně "tedy M4to a Vasauhlik" tak jsme se rozhodli ujíždět, během naháněčky se k nám přidalo Policejní Camaro které řídil Pedro Guzman, po nějaké chvilce jsme ujeli do LSčka, kde nás camaro spatřilo a opět začalo nahánět, během této druhé naháněčky se řidič A8 několikrát vyboural z důsledku toho že se nás camaro pokoušelo několikrát pitovat, po nárazu jsem si své injures zaerpil, konkrétně "Krvácí z levé ruky, naražená levá horní končetina (LHK)", chci ještě podotknout že jsem měl celoobličejovou helmu... po nějaké chvilce naháněčky a několika nárazech a pokus o pitování ze strany PSA, nám po nárazu přestal fungovat motor, rozhodli jsme se vystoupit, zastřelit PSA a utéct "už v tu dobu jsem věděl že děláme něco špatně", mě se utéct podařilo a ihned jsem šel do kamarádovy garáže kde jsem si svůj status rozšířil a následně injures zaerpil, v garáži jsem byl cca 10-20 minut, pak pro mě kamarád jel a jeli jsme řešit jiné IC věci.

Když se na to koukám, prakticky jsem už udělal chybu už z úplného začátku, měl jsem si řešit svoje a ignorovat to, ilegálu se už snažím vyvarovat nějakou dobu.... jelikož už není takový jaký byl a taky díky němu mám obrovskou historii banů a nerad bych skončil už s druhou permou jelikož to už svítá na pokraji.

Chtěl bych se tedy omluvit všem komu jsem zkazil RP, a taky hlavně adminům že mě museli za tuhle kravinu řešit, a taky to že jsem si touhle kravinou znepřístupnil přístup na server, jasně si uvědomuju že mám velkou historii a že s čistým unbanem nemůžu počítat, co se týče banů, tak jsem se určitě zlepšil a už je dostanu málokdy, myslím si že když se distancuju od "kropení" a ilegálu, tak vydržím mnohem déle.

s přáním hezkého dne, Driftdog80

@kocvin

10.11.2024 00:04, naposledy upraveno 10.11.2024 00:08 uživatelem kocvin

Něco si tady odložím..

Tady je jen tak pro představu asi půlka tvých trestů. Jedna věc je z toho jasná, umíš napsat moc hezké žádosti o unban, je to zřejmé ze samotného seznamu. Otázkou však je. Umíš se ze svých trestů i poučit ? Odpovím si sám - nikoliv. Potvrdilo mi to i shlédnutí dněšních důkazních videí. 
Nezvývá ti nic jiného, než tenhle můj přetrpět celý a doufám, že se k nám vrátíš v úplně jiné formě a budeš sbírat spíš pochvaly než bany.