Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban

9.11.2024 16:12, naposledy upraveno 9.11.2024 16:16 uživatelem Kopamax

Zdravím milí AT, Dnes jsem dostal ban za zdraví rozum - projetí dopravní nehodou. Chci se obhajit k těmto okolnostem.

Projel jsem tam ve svém autě a měl jsem na sobe celoobličejovou helmu a černy šatek a snažil jsem někoho najít takže to vlastně nevím proč mam ban protože už kolikrat jsem viděl zamaskovany lidi projet dopravní nehodou a potom byly akorat pokutovány ale nemyslim si že pro mě pokuta znamená 13 hodinovy ban. 

Žadam o unban protože tento problem byl uplně lehce vyřešitelný jediny co to chtělo je moje obhajoba a doufám že admin ktery mi ban udělil mi ho da zas pryč.

Předem děkuji @Havliii 

Kopamax

9.11.2024 17:09

Ahoj Kopamax!

To že si měl celoobličejovou helmu přeci neznamená, že si neporušil pravidlo. Tohle bys v realitě si myslím neudělal a prostě se tohle u nás řeší jako porušení zdravého rozumu. Pokud si nevěděl že se tohle trestá, tak se aspoň z banu poučíš. Ban je na místě, obhajoba je bezpředmětná a nevidím důvod v tom ti tvůj trest jakkoliv krátit, nebo rušit. Ban si přečkáš celý, pouč se z něj a už to nedělej. Téma uzamykám.

Pěkný zbytek dne ti přeji,
[GM] Havliii