Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban a vysvětlení banu @SovietDog

LadaZednicky

Hráč

7
12.11.2024 19:28, naposledy upraveno 12.11.2024 19:35 uživatelem LadaZednicky

Čus ruskej pse🐕🐕🐕 ( přeloženo do cz není urážka, ale je to vtipnej nick já bych si ho nedal, ale dobre ) dnes to je druhý den co jsem nehrál a až dneska jsem chtěl jít hrát. Mno nemohl jsem jít hrát, protože jsem zjistil, že mám banánový ostrovy na den a to jsem předevčírem ani nehrál. Tudíž žádám o vysvětlení ( to znamená log nebo video prostě nějaký ten důkaz, abych věděl za to vůbec mám a abych si uvědomil chybu protože jsem opravdu předevčírem nehrál ) nevím za co to mám. Předem děkuji za vysvětlení myslim že jsem to napsal docela slušně takže bych prosil i slušné vysvětlení s videem a nebo logem jak jsem již zmínil v závorkách. Předem děkuji za vysvětlení a snad se to nezamete pod koberec a dostanu celé vysvětlení banu. A proč žádám o unban. No žádám o unban kvůli tomu, že nevim za co ho mám a co jsem udělal tudíž AT mohl udělat chybu jelikož jsem předevčírem nehrál. 

@SovietDog

12.11.2024 21:37, naposledy upraveno 12.11.2024 21:37 uživatelem SovietDog

O samotném důkazu se můžeš ty sám přesvědčit, neboť jde o tvé "bouchl se hlavou o volant". Je to aktuálně tři dny staré. Žádost zamítám a rovnou zavírám.