Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

@dzardys Visvetlenie Perma banu

12.11.2024 22:47

Takže dobry večer pani admini chcel by sa odvovodnit o permabane nonerp,low pc,vihovaranie sa na lagi, none drivingrp
1. vihovaranie sa že lagi-Takže mam problemy z wifi a z pomalim počitačom kedisi som mal problem aj s klavesnicou lebo sa my odpajala lebo som mal stolni pc a mal som kratki kabel snažil som sa erpit aj ked om mal nevihodu z pomalim počitačom a wifi
2.nonerp- priznám sa že som občas nezaerpil akcizu ale erplil som vždi ked sa to dalo aj ked my sekal pc alebo padala hra takže priznam sa že som bol kokot ale teras som hraval rp servri a uš
viem erpit poriadne a nebudem sa vihovarat na lagi a na wifi uš mam poriadni pc aj wifi
3.low pc-low pc som mal ale aj ked my to sekalo snažil som sa robit pre server čo najviac a daval som aj do toho najviac času aj ked my to sekalo tak som si užival ten server na plno a dakujem že na takom dobrom servry som mohol byt
4.none driving- priznam sa chodil som po trave rychlo aj ked som nemal usv lebo som si vtedy neuvedomil že aj to musim rp a neprečital som si pravidla a ked som siel rychlo po chodniku zato ja nemožem lebo som si dal najhorsiu kvalitu a strašne som musel byt strašne bysklo aby som videl texturi načitane ako koš a chodniki a budovi a auta
ponaučenie- som teras lepši rphrač čital som pravidla a pokial my date unban prisaham že uš nebudem porušovat pravidla a prepačte všeckim policajtom/hračom že som im pokazil rp zažitok a dakujem všeckim rp hračom a adminteamu že som sa mohol zabavat na takom dobrom servi dakujem za prečitanie a prajem pekni večer

takže zoberete ma naspet na server prosim vas chcem posledni pokus pokial ho premrham tak uš ma tam neberete ale chceem zlutovanie prosim Pan dzardis :(  Kebi som mohol tak vam poslem screen kde my to seka alebo kde my to padlo ale teras som sa ponaučil a mam lepši pc a wifi prosim poslednu šancu pokial my odpustite tak vam strašne dakujem pan @dzardis dakujem ešte mam tam kamaratou prosim pan @dzardis dakujem za prečitanie a krasni večer

12.11.2024 23:00

prosim vas velmi o šancu chcem byt na tom serveru budem preto robit všecko kludne budem davat  každy den žiatost o unban iba vas prosim aby ste ma primul dakujem za prečitanie

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post