Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o zkraceni banu

Dobby

Hráč

4
14.11.2024 18:26

Dobry vecer,

Rad bych vas timto pozadal o zvazeni zkraceni meho soucasneho unbanu, ktery je nastaven na 10 dni. Uprimne lituji, ze jsem zpusobil problemy kvuli DMkovani a nedostatecnemu pristupu k RP, a chtel bych se omluvit za neadekvatni chovani. Skimo mi chybi, protoze jsem si uvedomil jeho hodnotu a rad bych dostal prilezitost vratit se zpet a ukazat, ze se umim chovat korektne. Verim, ze jsem schopen byt pozitivni soucasti komunity a ze moje RP muze byt v poradku, pokud se budu snazit, jak nejlepe umim. Urcite se chci vyvarovat podobnych chyb v budoucnu a chci se ucit, jak hrat RP co nejlepe.

16.11.2024 11:59

Ahoj Dobby!

Jsem rád že si uvědomuješ chyby a porušení, kterých si se dopustil. Taktéž jsem rád, že se chceš učit jak hrát RP lépe, než to bylo doposud. Při otevření tvé historie vidím recidivu a bohatou historii. Ban byl nastaven na deset dní a krátit jej nebudu, chci aby ses opravdu z tohohle poučil a aby si začal přemýšlet nad tím, co a jak děláš. Ruku na srdce.. s žádostí sis taky nedal moc práci a moc si nám toho neřekl, pokud chceš usilovat o unban nadále tak si podej žádost nejdříve za 4 dny ale s tím, že se pořádně rozepíšeš. Pokud se chceš naučit RP lépe, klidně požádej náš super Helper Team o součinnost, mile rádi se ti pověnujou, pokud budeš mít zájem. Uzamykám to tu.

Přeji ti pěkný zbytek dne,
[GM] Havliii