Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o umění ban / zkrácení trestu

MatiasVanek

Hráč

2
16.11.2024 00:02

Dobrý večer,

Chtěl bych se vyjádřit k situaci která se stala před malou chvilkou A rovnou se tímto zkusit zažádat o  unban či zkrácení trestu

Dneska večer za mnou došly dva lidi které znám z firmy nabídli mi zda nechceš zkusit něco nového jelikož už je nějakou tu chvilku znám tak mi nabídli že bysme mohli někoho okrást a vydělat si nějaký ty peníze na víc 

Souhlasil jsem i přesto že oni nedosáhli více jak 100 hod. ano teď už vím že to byla chyba jelikož v pravidlech stojí že hráč nesmí okrádat pokud nedosáhne zmíněných 100 hod. 

K tomu navíc jsme si okrádání nenahrávali což taky přispělo k mému trestu no přiblížím trošku situaci potom co mi nabídl to že bysme mohli okrádat tak jsme se domluvili pobrali jsme věci pobrali  jsme zbraňe šli nakoupit pásky a jeli na výpravu potkali jsme kamion a v tu chvíli jsme všichni věděli co bude kamion jsme se snažili zastavit což se nám moc nepovedlo

Kamioňák to odpojil ale netuším zda podal report či co takže nevím jak se o tom dozvěděl admin ale to je nerelevantní přišel jeden admin zeptal se nás co a jak a zavolal si na pomoc Havlovo a už to šlo z kopce sdělil nám že jsme porušily několik pravidel okrádání bez dosažení 100 hod. ne nahrávání si celé situace a já ještě Jelikož mám nahráno přes 100 hod. nenahlášení porušení pravidel serveru tímhle bylo vymalováno dostal jsem ban na 3 dny

Každopádně tímhle se nechci obhajovat ale chci se omluvit chci se omluvit za to že jsem porušoval pravidla serveru a zbytečně komplikoval hraní ostatním hráčům a napřímo se chce omluvit Havlimu že mu musím stěžovat život tím že jsem tak blbej a neumím si zapamatovat pravidla taky se  chci se omluvit tmu řidiči v kamionů za to že jsme ho chtěli okrást (Ale jako odpojit jsi to nemusel :D)

Tímhle jsem řekl asi vše co jsem chtěl ještě jednou bych chtěl moc poprosit o unban jelikož mi vyšel tak blbě zrovna na víkend když jsem měl v plánu hrát jelikož chodím do školy tak mi to vychází většinou jen na ty víkendy 

Díky moc za pozornost a předem děkuji za odpověď

18.11.2024 22:03

Ahoj MatiasVanek!

V první řadě se ti chci omluvit, že odpovídám až teď. Nebyl jsem doma teďka a nebyl na to čas. Pokud se nepletu, tak za pár hodinek máš unban, zruším ti ban hned, ale dej si na to pozor. Děkuju ti za hezky sepsanou žádost.

Pěkný zbytek dne,
[GM] Havliii