Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban

16.11.2024 22:31

Zdravím milí AT, žadam o un-ban kvuli dnešnímu banu za spam itemu.

Omlouvám se za své chovaní(spam itemu) ano porušil jsem pravidlo serveru a velice mně to mrzí. Bylo to neuvažné jednaní kterého lituji a chápu že takové chovaní narušuje chod serveru (lagy)

chtěl jsem vás ujistit že jsem se ze svého chovaní poučil a nebude se opakovat žadné porušení pravidel. Dukladně si přečtu ještě jednou pravidka abych si byl na 100 procent jistej že žadné pravidlo neporušuji.

Předem děkuji @kocvin za zvážení mé žádosti

S pozdravem Kopamax

16.11.2024 23:14, naposledy upraveno 16.11.2024 23:15 uživatelem kocvin

Ahoj, tohle není ani tak záležitost pravidel, jako zdravého rozumu. Nevěřím, že když si okolo sebe viděl tohle, tak ti to nepřišlo ani trošku divné..

Příště to tam takhle zaspamuju já a nechám tě to uklidit. Nicméně žádost si napsal hezky, doufejme že i upřímně a já se budu snažit věřit, že to bylo opravdu naposledy. Nemusíš znát pravidla do posledního puntíku, v mnoha případech stačí jen používat hlavu. Můžeš do hry.