Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zdravím, chtěl bych požádat o zkrácení mého dnešního banu.

tondislavek

Hráč

9
17.11.2024 14:25

Dnes v 13:20 hodin jsem dostal ban za: pravidlo č. 31, DM (rozstřílení hráče bez jakékoliv interakce a předchozího důvodu) (7 dní)

Chtěl bych se omluvit za to že jsme z kamarádem porušili pravidlo č. 31, a tohoto pravidla jsem si vědom že jsme ho porušili a byla opravdu blbost celou dnešní RP akci nijak nenatáčet ani neklipovat, za porušení tohoto pravidla jsem si ban zasloužil,  a pro příště se to už nebude opakovat a ještě jednou se omlouvám.  Ale dostal jsem ban ještě za DM, což mi nepřijde úplně fér, protože pána v autě jsme zablokovali a chteli okrást, ale ujel dál tak jsme se tam chvíli naháněli a poté pán naboural (nic neerpil) a z auta vylezl, my jsme na něj mířili zbraněmi a pán jakoby nic (neerpil žadnej fear) a začal utíkat dál, my jsme na něj nic nezařvali což si jsem taky vědom a za to se taky omlouvám byla to taky chyba na naší straně, poté co utíkal jsme do něj párkrát vystřelili, chtěli jsem ho trefit třeba do nohy aby se konečně zastavil protože sme se tam s ním naháněli už dlouho, ale omylem jsme ho zabili, což jsme zaerpili tím že jsme začli nadávat, protože jsme ho ic nechtěli zabít, takže za mě si myslím že to DM nebyl.

Tímto bych se ještě jednou chtěl moc omluvit za to že jsem to nenatáčel nebo neklipoval což se už nebude opakovat, a chtěl bych požádat o zkrácení banu.

17.11.2024 14:50

Zdravíčko,

Již když jsme to společně řešili, tak jsem říkal, že kdyby jste celý průběh RP akce nahrávali, tak můžeme daného hráče usvědčit z toho, že neproběhl žádný FearRP. Když na to nemáte důkaz, tak hráče potrestat nemůžeme.

Co se týče toho DM. Mezi Vámi a okrádanou postavou neproběhla žádná IC interakce. Taktéž jsem Vám to říkal. Když do něj bouráte, nezařvete na něj nic a pak hned začnete střílet, tak to DM určitě je. Nemusíte hráče zabít, aby to bylo DM, i kdyby jste jej nedali do PK, tak by byl trest pořád stejný. Trest Vám udělil Holysek, tak si počkejte na jeho vyjádření.

marekvoe

tondislavek

Hráč

9
17.11.2024 15:17, naposledy upraveno 17.11.2024 20:21 uživatelem tondislavek

Zdravím Marku, děkuji ti za tvou reakci.

Rád bych se k tomu ještě více rozepsal. Co se týče toho DM, tak hráčská interakce v IC světě proběhla, ačkoliv se to nezdá...Chvílema sme do sebe vrážely auty, stím že první vrazil on do nás při té naháněčce, to nějakou chvíly dále probíhalo. Pak sme ho nachvilku ztratily. Po další chvilce sme našly jeho vybourané auto, zaparkovaly sme, a šly sme se podívat, a viděly sme že tedy v autě nesedí, rozhlédly sme se po okolí a viděly ho v dálce, tak sme párkrát vystřelily do vzduchu. On se nezastavil, tak sme ho chtěly postřelit do nohy, ale jelikož to bylo pod tlakem, a sehrálo se to rychle, tak sme do něj vystřelily oba dva, mířily sme sice na spodní část těla, ale jelikož hráč chicken runningoval, tak dostal asi nechtěný headshot. K hráči sme doběhly, a Rpily sme mezi sebou.  Jelikož byl hráč již v takové vzdálenosti že by nás nemohl reálně slyšet, nebo vidět chat, tak sme ani jeden nic nekřičely. (Logicky na tu vzdálenost by to byl jenom výkřik do prázdna). Vím že byla chyba že nebyl clip, ale jelikož ještě k samotnému okrádání nedošlo, a nevěděly sme přesně co se bude dít za interakci, tak sme neclipovaly. Vím že to RP nebylo Ideální, ale opravdu k tomu nebylo moc prostoru ze strany hráče co nás nahlásil. Děkuju za přečtení, a budu čekat na další vyjádření.  @Holysek

17.11.2024 21:58

Ahoj, vyjádřím se k tomu tedy i já jako administrátor, který trest udělil. Hráčská interakce proběhnout mohla, ale video jsem nedostal a to jste také napsali Markovi, takže já osobně a i ty to nemáš bohužel jak dokázat. Stejně jak psal výše Marek, tak nějaké nahlášení z tvé strany bude v tomto případě asi zbytečný, protože v logů se nepropisuje nic ohledně toho, co chcete nahlašovat, takže i kdybych si od něj vyžádal logy, tak se stejně nic nedozvím. Bohužel, příště klipovat a řešení obou stran bude lepší a budete tak moct prokázat i porušení pravidel z jeho strany. Stejně jak tvému kamarádovi ti napíšu, že ti budu muset tuto žádost o unban či zkrácení zamítnout.