Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban - @kocvin

Bourak95

Hráč

1
17.11.2024 19:06

Zdravím, chci požádat o unban, takže tu sepíšu něco co bylo špatně u mě a u kocvina, začnu tedy kocvinem.

1. Nenapsal o co se jedná, jen žádal po @LadaZednicky logy
  2. Logy nechtěl po mě ale po @LadaZednicky, takže netuším za co jsem dostal ban
  3. Kocvin pouze žádal logy od @LadaZednicky, vím že jsem to už psal, ale napíšu to ještě jednou a nenapsal ani jednomu z nás v localu kde se ty logy nachází, takže klasicky je vzal z console, kde se berou a braly na každým jiným serveru a vůbec nám neřekl, že se logy nachází v nějaké složce, o které jsme nevěděli do té doby, než jsem napsal dalšímu kámošovi ( @Darwinek ), který mi to teprve napsal na discordu.
  4. Žádné pokyny mi nedal, jelikož chtěl logy po @LadaZednicky a tomu neřekl kde se logy nachází, tudíž je vzal klasicky z console a nahrál je na google disk, protože na leosight mu to nešlo, takže z mojí strany nebyla ignorace pokynů by musel nějaký pokyny dát taky, že jo.
  5. Arogance v pravidlech není stejně jako demence/demencia, tedy jak píšou ostatní při banech a na jiných serverch za to je jail ovšem tu jsou pouze bany ale i tak připomínka k tomu.
  6. Logy byly zaslány pomocí google disku a odkaz byl vložen do localu pomocí f8, takže @LadaZednicky logy posílal. ( Zajímavý, že je pravidlo - Zákaz lhaní AT, ale AT lže hráčům )

Teď začnu mojí chybou:

1. Dobře neměl jsem se do toho cpát, ale celou dobu jsem byl s @LadaZednicky ty 2 hodiny, takže bych měl stejné logy a bylo mi divný, že po mě nic nechtěl.
  2. Taktéž přiznávam, že jsem se arogantě zachoval ( dělal sem si z toho prdel ), ale až potom co nedokázal říct o co se vlastně jedná, taky si myslim, že přiznání by i urychlilo celý řešení reportu.

Takže tímto žádám o unban jak u sebe tak i u @LadaZednicky, protože u celé té věci jsem byl a já mám ban za aroganci na 14 dní spolupracovat jsem neměl, protože jak jsem psal logy po mě nechtěl. A @LadaZednicky posílal logy, ikdyž teda přes ten google disk, ale poslal kocvin nemůže říct, že to není pravda mám log jak já tak kocvin i @LadaZednicky. A pro příště to teda budeme vědět kde se ty logy nachází možná proto že byly v jiném formátu tak nešli @LadaZednicky nahrát sem na leosight, ale stačilo jen napsal kde se logy nachází popřípadě se nás zeptat, jestli víme kde jsou logy. Sice já sám mám starý účet ale nahráno na skimu mám jen 32 hodin a logy sem fakt nehledal ani já ani @LadaZednicky, protože jsem zvýkly to vzít z console a dát na discord. Idk z čeho byl nasranej, ale jak píšu stačilo se domluvit jen o tom kde ty logy jsou. Vim že to trvalo dlouho i přes ten google disk i tak jak sem psal logy nechtěl po mě. Snad se najde někdo normální kdo pochopí, že mám ban za nic. 

Tu takový bonus na bind co jsem zkoušel a kde v localu bylo napsáno:
    [2024-11-17 15:54:16] [Output] : Dimo Dimitrovic: (( to zkus vole ))

/bind e fu
    /bind e me ukázal mu/jí prostředníček
    Není zač snad někdo využije a jo je to ten bind, který jsem zkoušel a na co mi psal v localu, takže to nebyla nadávka, ale jen napsaní o to abych to zkusil.

Vim, že by si to měl napsal @LadaZednicky sám, ale jedná se o stejný důvody, takže je zbytečný psát 2 žádosti o unban, když se to dá jednim vzít jednim vrzem a bany dal stejný člen AT.  

@kocvin

LadaZednicky

Hráč

7
19.11.2024 09:27
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
19.11.2024 17:43, odstraněno 19.11.2024 18:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.11.2024 18:06, naposledy upraveno 19.11.2024 18:07 uživatelem kocvin

Ahoj, nebudu odpovídat na jednotlivé body, jelikož si stejně napsal šestkrát to stejné. Jestli vám příjde normální, se k ostatním lidem na serveru chovat jako hulváti, tak se budete s tresty potýkat častěji a počítám, že s mnohem delšími než je tento. 

Teď k věci, ne opravdu není mojí povinností vám prozrazovat co řeším, zvláště v případě, kdy hrozí, že by mohl hráč s důkazy jakýmkoliv způsobem manipulovat. Kdežto vaší povinností je, řídit se pokyny administrátora, který po vás v rámci nahlášení něco požaduje.
Chtěl jsem po vás dvě jednoduché a jasné věci, po tobě abys mlčel a nechal si svoje chytré řeči pro sebe( portnul a pokyny jsem směřoval na tvého kámoše, ne na tebe) - to jsi neuposlechl. Po tvém kamarádovi jsem chtěl logy za poslední dvě hodiny hraní, myšleno plnohodnotné logy. Ty nahrané na google drive opravdu nebyly čitelné a navíc se jim nedá věřit - takže tohohle jsem se taky nedočkal.
Čeho jsem se dočkal byla arogance, neustálé odmlouvání a nakonec i urážky. Já jsem taky jenom člověk a určitě si něco takového nenechám líbit. Je to opravdu vyjímečná situace, dost věcí jsem schopen řešit domluvou a ve většině případů v pohodě a klidu hráčům poradit. Je supr, že dost velké procento lidí na našem serveru jedná slušně a s pokorou, zvláště v případě kdy mají máslo na hlavě - to ovšem není váš případ.
Celá tahle komedie trvala celých 37 minut, myslím že je to dost času na to, abyste pochopili co po vás chci a že to co píšu myslím opravdu vážně. 

Nic zkracovat ani rušit nebudu, ban vám oběma zůstane celý a tuto žádost zamykám.