Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o zkraceni banu

Dobby

Hráč

4
19.11.2024 17:05

Dobry vecer,

Rad bych vas pozadal o zvazeni zkraceni meho unbanu, ktery byl nastaven na 10 dnu. Uvedomuji si, ze jsem zpusobil problemy svym nevhodnym chovanim, zejmena DMkovanim a slabym pristupem k RP. Chci se uprimne omluvit za sve chyby a za to, ze jsem narusil atmosferu hry a mozna zklamal lidi, kteri si hru chteli uzit.

Za tech nekolik dni, co mam ban, jsem mel cas se nad vsim zamyslet a uvedomil jsem si, jak dulezite je respektovat pravidla a komunitu. Skimo mi chybi, protoze je to vyjimecny server s kvalitni komunitou a pravidly, ktera davaji smysl. Moc bych si pral dostat prilezitost vratit se zpatky a ukazat, ze si tohoto serveru opravdu vazim a jsem schopen hrat podle pravidel.

Zavazuji se, ze podobne chovani se uz nikdy nebude opakovat. Chci se ucit a zlepsovat, abych mohl byt platnou soucasti serveru a prispet k jeho kvalite.

Doufam, ze mou zadost zvazite, protoze verim, ze jsem schopen poucit se z minulych chyb a dokazat, ze mohu byt zodpovedny a respektujici hrac. Dekuji vam za trpelivost a cas, ktery venujete posuzovani techto situaci.

Preji vam pekny vecer a dekuji za zvazeni me zadosti.

včera v 03:07

Ahoj Dobby!

Čtu si tvojí žádost, zároveň si otvírám tvojí historii, kterou máš dosti obsáhlou. Tvé poslední bany spíše směřují k horším porušení a proto si myslím, že je na místě si přečkat ban celý bez krácení, vzhledem k tvé historii a recidivě. Jsem rád že si svoje chyby uvědomuješ a že ses snad z nich poučil, ale já tě ještě požádám o trpělivost. Po konci banu nám budeš moct dokázat, že tyhle slova v žádosti nebyla jen do vzduchu, ale že si to myslel opravdu vážně.

Jak jsem ti již psal, pokud ti něco není jasný tak se raději ptej, využij /hc, případně F2 pro součinnost jak helper teamu, tak i admin teamu. Mile rádi ti všichni poradí. Raději se třikrát zeptat než být trestán.

Krátit ban ti nebudu, ani jej rušit či ho mazat z historie. Pouč se z chyb, příjmi trest v plné výši a dokaž nám, že dokážeš RP hrát mnohem lépe, než si ho do teď hrál - Budu ti v tom držet palce. Žádost uzamykám.

Přeju ti pěkný zbytek dne,
[GM] Havliii