Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádaní o unban

zdenekconka

Hráč

5
21.11.2024 13:19, naposledy upraveno 21.11.2024 17:49 uživatelem zdenekconka

zdravím chtěl bych se zeptat zda by mi mohl být udělen unban,pamatuju si proč jsem ban dostal jistě si ho pamatuje i administrátor který mi dal ban,pochopitelně jsem měl nervy protože už jsem věděl že se dostanu za mou hlavní postavu do vezení na dost velkou dobu.Abych řekl pravdu myslel jsem že nějak budu moct utéct ale bohužel na to není šance za mě i pravidla jsou postavené tak aby pokaždé vyhrála policie,rozumím a ted už to chápu.Po mém unbanu bych chtěl začít hrát opravdu jinak,například už bych se nepouštěl do nějakého střílení či porušování pravidel,snažil bych se nedostat od vás ban tím že bych hrál podle vaších pravidel,do ted mi to moc nešlo,už chápu že se to moc nevyplatí a vždy to dělá jen zle.Pochopím pokud mi unban nebude udělen porušil jsem pravidla přímo před administrátorem,také bych se chtěl omluvit za moje vyjadřování k tobě a tvým kamarádům,pochop že v té situaci jsem měl nervy.Tomuto bych zabránil tak že nebudu pokračovat v mých aktivitách na serveru a začnu dělat něco jiného.Uvedu příklad po mém ukončení trestu ve vezení.Bych měl zájem produkovat autodíly a ty následně prodávat,už nechci další utěk před policii.

Chtěl bych se tě zeptat zda bys mi mohl udělit šanci si zahrát o 5dní dřív.Jinak počkám a můj plán se nezmení už nechci dostávat bany.Děkuji za případnou tvojí reakci.

Jestli mi dáš tu šanci tak se budu snažit neporušovat pravidla které jsem doted moc neřešil..,chtěl bych dodat že jsem se z tohoto banu už poučil a chápu že jsem musel dostat trest,nějakou dobu už jsem nehrál a dost mi to chybí,omlouvám se a slibuji že z mé strany už žadná pravidla neporuším.

zdenek.

22.11.2024 15:57

Ahoj, žádost sepsaná docela hezky, nicméně ti i tak nevyhovím. Možná bych ti vyhověl kdyby kolem celého banu nemuselo být tolik dohadů a zbytečných hloupostí.

Nicméně tohle je docela úsměvné "pravidla jsou postavené tak aby pokaždé vyhrála policie", abych pravdu řekl tak nevím jak si tohle zjistil, pravidla jsou od toho aby se dodržovala a dalo se tu vůbec hrát, kdyby tu žádné pravidla nebyla, tak by se tu každý choval jako ty, pokud je dodržovat nechceš tak se alespoň neodvolávej na to že jsou stavěna tak aby policie vždy vyhrála, pokud tě někdo postřelí tak dává smysl že si v té nemocnici poležíš, nicméně ty ses rozhodl okamžitě po respawnu rozeběhnout pryč.

Omluvu od tebe příjmám a děkuju ti za ní, jak zbytek to už ti nepovím, budu rád když dodržíš co tu píšeš a příště se vyvaruješ podobným hloupostem, ušetříš čas jak sobě tak i nám.