Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení unbanu

Chetjov

Hráč

2
včera v 16:43

Zdravím, včerejšího dne tj. 21.11.2024 jsem se díky mé nevzdělanosti snažil položením peněz za postavu Vojta Svaty na zem, a následným sebráním peněz postavou Adnu Akle převést 10.000,-. Ihned mne kontaktoval admin, který mi sdělil, že toto jednání je proti pravidlům serveru, a sdělil mi, že pro tentokrát mi ban nedá, pouze mne upozornil, ať tuto věc již neopakuji. Následně o den později tj. dne 22.11.2024 hraji na postavě Vojta Svaty, a z ničeho nic jsem dostal ban za A2A na 14 dní od Dzardys. Přišel jsem si sem zahrát, a po dvou letech zavzpomínat na tuto skvělou hru, a hned druhý den dostanu ban za věc, za kterou mi bylo řečeno, že prý tentokrát ban nedostanu. Tak bych tímto chtěl požádat o zrušení banu.

Děkuji.

včera v 16:48

Ahoj, který admin to byl? A prosím k celé situaci logy.

Zároveň prosím o vysvětlení, proč sis altnul klíče k bílému Camaru, to bylo téže z nevzdělanosti a jen jsi doufal, že si toho nikdo z AT nevšimne? Važ slov, z 14 dní se to dá prodloužit.

Chetjov

Hráč

2
včera v 16:55

Nevím co to jsou logy, ani kde je mám vzít. A klíče jsem si altnul z nevzdělanosti, kdy jsem nedoufal, že si toho nikdo nevšimne, jelikož jsem ani nevěděl, že dělám něco protiprávního. Píšu to jen jak to vidím z mého pohledu, nechci aby to vyznělo nějak zle.

včera v 17:01

Přihlásil se k situaci Warez, který s tebou celou situaci řešil. Vodíš nás tu za nos, věřím, že admina s jednodenní zkušeností bys možná oblbnul a nevšiml by si altnutí klíče, naštěstí náš tým je ale pozorný. Tvrdíš, že jsi to udělal z nevzdělanosti.

V 17:35 tě warez upozornil, že to nemáš dělat a dal ti milost. Tvá reakce? V 17:53 sis altnul klíče od auta. Buď máš krátkodobou paměť, nebo z nás zkoušíš dělat blbce.

Letem světem jsem ti přepsal důvod trestu na A2A, jelikož bylo dokonáno, a ty si v době svého 14denního banu raději všimni všech pravidel.

S přáním krásného dne
Team Manager Dzardys