Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o udban

včera v 22:22

zdravím, chtěl bych tímto požádat o ub.

Ban mě byl udělen včera za 1. TrashRP

2. nonRP injuries

3.nonRP driving 

Za 1.Abych vše uvedl na pravou míru chapu ze cela rp akce byla trashRP nechtel jsem aby to takto skončilo ale trochu se me začal lagovat muj PC vím neomlová mě to ale snad by se to mohlo brát v potaz. 

za2. nonRP injuries jak uz jsem psal neolouva me to ale trochu se me lagoval muj pc uznavám ze jsem pochybyl byli tam momenty kdy jsem to mel zaerpit a neudelal jsem to v tom adrenalinu, ze ujizdim PSA

za 3. nonRP driving abych vysvetlil i toto tak jsem mel lagy a do toho me Psa ramovaly nevsiml jsem si ze by jsi oni neco erpily ale to je tak nejak jedno nemam za potrebí je tu nejak špinit páč si nejsem jistej  a ze strachu fearRP z PSa tak jsem ujiždel jen co to dalo vím ze to byla chyba ale bal jsem se ze nez si to zarpím takze me vezmou. tady to uznavam vsechno ze bylo porušene 

Tímto bych chtel poprosit kazdeho co si toto prečte o šanci na Ub :) ban

včera v 22:37

Ahoj hadess!

Jsem rád, že si všechny své porušení uvědomuješ. Bohužel i lagy se u nás RPí. Po pravdě jsem si vůbec nevšiml, že by si měl nějaké lagy, celou akci jsem viděl a když se hráč laguje, tak to vypadá trochu jinak, ale budiž. K porušení došlo, porušil si všechny zmíněné pravidla a máš za to oprávněný trest a myslím si, že bys jej měl přečkat celý.

Ban jsem ti dal jen na 60 hodin a už máš dost za sebou, nevidím důvod v tom ti jakkoliv trest krátit, nebo ti dávat unban. Přečkej si ho, klidně si ještě přečti pravidla - Tím ničemu nikdy neuškodíš. Trest ti zůstává, téma uzamykám.

Pěkný den ti přeji, 
[GM] Havliii