Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání záznamu z rejstříku trestů

25.11.2024 18:09

Podatel: Radim Michaelson 

Věc: Žádost o vymazání záznamu z rejstříku trestů.

Odůvodnění: Dobrý den soude, tím vás žádám o vymazaní moje ho trestního rejstříku. Už dlouhou dobu jsem si uvědomil že nechci žit s moji minulosti a napravit vše co jsem pokazil. Vím můj trestný rejstřík je obsáhly až až, ale jak se říká každý by měl dostat ještě jednu šanci. Taktéž to chci z důvodu že mi to braní v mém byznysu a nemohu bohužel se rozvíjet a udělat možnost novým lidem se zaměstnat do firem které jsou pode mnou. Budu  hodně vděčny pokut mi umožníte tuto věc. Za vše co jsem prováděl a dělal se nejvíce omlouvám. Vše co jsem chtěl napsat jsem napsal. Nashle.

Záměr: Vymazání záznamu z rejstříku trestů

Přílohy: ---

27.11.2024 22:13

Adresát: Radim Michaelson  (( @Radyyym ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Michaelson,

Váš podnět jsme zpracovali a přesouváme jej do třídění. O dalších postupech budete brzy informován. Žádáme Vás nyní o trpělivost a případnou součinnost. Děkujeme za pochopení.

Cassie Ramsey, J.D.,
Asistentka soudce.

30.11.2024 13:01

Adresát: Radim Michaelson
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

Váš podnet bol spracovaný pod značkou [S-970]. Kópia bola zaslaná na korešpondenčnú adresu.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas