Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zdravím chtěl by jsem požádat o UNbun

adagf

Hráč

14
27.11.2024 20:59

ahojky, nějak před létem jsem dělal kokotiny s kamarádama a žádali jsme admini o permu. Jop lituju toho. 

i tak jsem se rozhodl požádat o unbun velice se za to omlouvám ovšem do důvodu jsem dostal důvod: ooc nadávky i když jsem po dobu hovoru s admini řekl tak 3-4 slova.

ted zpětně prosím o unbun slibuju žádnou podobnou kravinu již neudělám.

a po době se omlouvám lidem z A-teamu co v tom hovoru byly.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
27.11.2024 22:25

Ahoj,

permanentní ban ti dal Phobios, který již v AT nepůsobí. Já bych sem rád přiložil screen z naší konverzace na discordu, kde si se mnou jednal jako s prominutím čuně - *KLIK*

Poté následovalo útočení a nadávání na mojí osobu prostřednictvím hovoru i zpráv. Všichni tři jste žádali permy - Nadávali, dokonce i vyhrožovali a prostě... tohle chování není v pořadku, sorry not sorry. Přeci jen by jsme se měli k těm starším chovat aspoň s nějakým respektem. 

Bohužel jiné zprávy nemám, jelikož jsem tu discord skupinu leavnul.. Oba ale víme, že to bylo přes hranici. S tvým unbanem nesouhlasím, ale budu ti přát hodně štěstí v unbanu. 🙏🏻

Přeju ti pěkný večer,
[GM] Havliii

29.11.2024 15:14

Ahoj, takhle s nikým z našeho týmu jednat rozhodně nebudeš. Jak sis přál, bylo ti vyhověno, a tak to i nadále zůstane. Mnoho štěstí s hledáním nového serveru.