Jméno: Carter
Příjmení: Graham
Titul před jménem: MVDr.
Datum narození: 16.5.1992
Místo narození: Liverpool, UK
Trvalé bydliště: Los Santos, East
Kontaktní post adresa: carter.graham@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělání:
University of Liverpool, pětiletý program Bachelor of Veterinary Science (BVSc) - nostrifikace na území ČR MVDr.
Specializované kurzy a obory:
Veterinární chirurgie
Anestezie a analgezie
Dovednosti:
Veterinární chirurgie
Chirurgické techniky
Aseptická práce
Použití chirurgických nástrojů
Diagnostika a příprava
Řešení komplikací
Rehabilitační plánování
Mikrochirurgie
Zásady minimálně invazivní chirurgie
Veterinární anestezie
Anesteziologické protokoly
Monitorování pacienta
Aplikace anestetik
Lokální a regionální anestezie
Management bolesti
Ventilační podpora
Postanestetická péče
Farmakologie
Animal Care
Posuzování zdravotního stavu
Praktické ošetřování
Krmení a výživa
Welfare a enrichment
Manipulace se zvířaty
Rehabilitační techniky
ACH
Techniky odchytu
Omezovací techniky
Bezpečnostní protokoly
Odchyt volně žijících zvířat
Použití ochranných pomůcek
Práce v krizových situacích
Motivační dopis:
Vážení kongresmani,
V tomto dopise bych rád vyjádřil svůj zájem o post ředitele VKOS. Disponuji mnohými lety zkušeností a praxí v oboru veterinární medicíny, které mohou dopomoci k hladkému chodu celé instituce, tak i mohou pomoci celé myšlence této záležitosti, pomoci zvířatům a jejich majitelům. Momentálně v San Andreas není na koho se obrátit v případě rady ohledně zdravotního stavu, psychického stavu a chovu zvířat. Za celý můj život jsem měl možnost se střetnout se zvířaty nejrůznějších velikostí, druhů a životních podmínek a rád bych mé poznatky předal dále.
Mým zvolením bych rád ukotvil vše potřebné v rámci instituce, jako jsou materiály, složky a veškerá administrativa. Taktéž bych rád úzce spolupracoval s kongresem v aktivním řešení problémů v rámci celé instituce. Případným zaměstnancům bych chtěl nabídnout možnosti sebevzdělávání se v oboru, aktivní kurzy a přátelský kolektiv lidí s nadšením pro zvířata. Mám jasně danou představu o tom, jak by měla instituce fungovat a jak s ní zacházet právě díky mým zkušenostem.
Děkuji,
MVDr. Carter Graham
Jméno: Carter
Příjmení: Graham
Titul před jménem: MVDr.
Datum narození: 16.5.1992
Místo narození: Liverpool, UK
Trvalé bydliště: Los Santos, East
Kontaktní post adresa: carter.graham@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělání:
University of Liverpool, pětiletý program Bachelor of Veterinary Science (BVSc) - nostrifikace na území ČR MVDr.
Specializované kurzy a obory:
Veterinární chirurgie
Anestezie a analgezie
Dovednosti:
Veterinární chirurgie
Chirurgické techniky
Aseptická práce
Použití chirurgických nástrojů
Diagnostika a příprava
Řešení komplikací
Rehabilitační plánování
Mikrochirurgie
Zásady minimálně invazivní chirurgie
Veterinární anestezie
Anesteziologické protokoly
Monitorování pacienta
Aplikace anestetik
Lokální a regionální anestezie
Management bolesti
Ventilační podpora
Postanestetická péče
Farmakologie
Animal Care
Posuzování zdravotního stavu
Praktické ošetřování
Krmení a výživa
Welfare a enrichment
Manipulace se zvířaty
Rehabilitační techniky
ACH
Techniky odchytu
Omezovací techniky
Bezpečnostní protokoly
Odchyt volně žijících zvířat
Použití ochranných pomůcek
Práce v krizových situacích
Motivační dopis:
Vážení kongresmani,
V tomto dopise bych rád vyjádřil svůj zájem o post ředitele VKOS. Disponuji mnohými lety zkušeností a praxí v oboru veterinární medicíny, které mohou dopomoci k hladkému chodu celé instituce, tak i mohou pomoci celé myšlence této záležitosti, pomoci zvířatům a jejich majitelům. Momentálně v San Andreas není na koho se obrátit v případě rady ohledně zdravotního stavu, psychického stavu a chovu zvířat. Za celý můj život jsem měl možnost se střetnout se zvířaty nejrůznějších velikostí, druhů a životních podmínek a rád bych mé poznatky předal dále.
Mým zvolením bych rád ukotvil vše potřebné v rámci instituce, jako jsou materiály, složky a veškerá administrativa. Taktéž bych rád úzce spolupracoval s kongresem v aktivním řešení problémů v rámci celé instituce. Případným zaměstnancům bych chtěl nabídnout možnosti sebevzdělávání se v oboru, aktivní kurzy a přátelský kolektiv lidí s nadšením pro zvířata. Mám jasně danou představu o tom, jak by měla instituce fungovat a jak s ní zacházet právě díky mým zkušenostem.
Děkuji,
MVDr. Carter Graham