Pěkný večer přeji. Rád bych si zahrál znovu na skimu, proto píšu tuhle žádost. Jsem si vědom toho, co jsem porušil a že mé chování nebylo přijatelné, zároveň bych se chtěl převelice omluvit za mé chování. Chtěl bych si zde znovu zahrát s kamarády, se kterými jsem zde začínal a vždy se nasmál. Bohužel pro mě není jiný server, který by byl na stejné kvalitě, jako právě skimo. Mohu za sebe slíbit, že jsem se konečně svých chyb poučil a udělám vše pro to, abych se choval podle pravidel a byl přínosný komunitě ( nějaké akce bych dělal atd. ) Byl bych moc vděčný, kdybyste mou žádost nějakým způsobem zvážili, popřípadě kdybyste mi dali druhou šanci. Budu rád když se zde vyjádří i @Puding
Pěkný večer přeji. Rád bych si zahrál znovu na skimu, proto píšu tuhle žádost. Jsem si vědom toho, co jsem porušil a že mé chování nebylo přijatelné, zároveň bych se chtěl převelice omluvit za mé chování. Chtěl bych si zde znovu zahrát s kamarády, se kterými jsem zde začínal a vždy se nasmál. Bohužel pro mě není jiný server, který by byl na stejné kvalitě, jako právě skimo. Mohu za sebe slíbit, že jsem se konečně svých chyb poučil a udělám vše pro to, abych se choval podle pravidel a byl přínosný komunitě ( nějaké akce bych dělal atd. ) Byl bych moc vděčný, kdybyste mou žádost nějakým způsobem zvážili, popřípadě kdybyste mi dali druhou šanci. Budu rád když se zde vyjádří i [user:3980]