Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o Unban

Splaz3005

Hráč

6
3.12.2024 20:24, naposledy upraveno 4.12.2024 16:46 uživatelem Splaz3005

zdravim, dneska sem dostal ban od Kocvin za NonRP fear/injures,  jsem začatecnik a chtel sem se nechat zaucit, ale když sem jel z Bb  do MG tak proti me jelo policejni vozidllo a hned se otocilo a jelo zamnou a ja si vsiml až když sem projel benzinku v Mg smer Palermo  tak sem se dostal do stresu [prvni ujizdeni]  a chtel sem zkusit ujizdeni, vjel sem na dalnici a ja zastavil policista vylezl z auta namiril na me a ja hned plny plyn a jel sem a strelil mi do praveho kola [což nechapu jak se mu povedlo když stal na leve straně, tak sem popojel par metru a   vystoupil sem, muj kamadav ic vedel že me honi police že sem kolem neho projel tak jel za nama a snim sem pak nastoupil do auta a ujiždeli spolecně, on parkrat naboural tak sem zaerpil ale špatne,  po unbanu se necham rad zaučit.

4.12.2024 21:46, naposledy upraveno 4.12.2024 21:47 uživatelem kocvin

Ahoj, šlo hlavně o to, že jsi po zásahu beanbagem neRPil žádné zranění a přímo před mířícím policistou, si začal utíkat po dálnici směrem pryč. Stejně jako si nereagoval na RP ohledně zakleknutí na tvou postavu, no zkrátka zaučit bys potřeboval jako sůl. Ban ti o něco málo zkrátím, za to že se necháš rád zaučit jak píšeš a taky za to, že pak budeš určitě moc rád dodržovat pravidla, že ano :)) 

Zítra touto dobou už budeš moct být ve hře.