Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎄✨Vánoční žádost o unban✨🎄

Zeintar

Hráč

52
včera v 13:08

Dobré odpoledne, vážení hráči, vážení administrátoři.

Blíží se nám svátky vánoční, plné klidu, míru, odpouštění, laskavostí. S jednou žádostí o laskavost přicházím nyní i já. Mířím s ní na globální administrátory, jak mi bylo v minulé žádosti o unban doporučeno. Původně jsem žádost o unban projevil ve starém tématu u stížnosti na Dzardyse, avšak i přes sto pozitivních reakcí mi stále nebylo zodpovězeno. Věřím, že pomůže nové vlákno, toto.

Ban jsem obdržel od Dzardyse, hlavní důvod byl to, že jsem Samikovi napsal na discord do soukromých zpráv, ať pro můj návrh v kongresu volí pozitivně. Pak jsem Samikovi napsal urážky, neboť jsme v tu dobu byli poměrně velkými přáteli a trávili jsme téměř každý den společně na teamspeaku, takže místo toho, abych mu korporátně a elegantně bez urážky napsal, proč to provedl, tak jsem mu to napsal vulgaritami (jak to u nás běžně chodilo). K tomu se přidala dlouhodobě vařená omáčka, která na mě byla vařena (a moc mi nechutnalo) v podobě "dlouhodobý nevhodný přístup vůči členům AT i HT - znepříjemnění požitku ze hry (pravidlo 0)", ke kterému se mi nedostalo žádné rozumné vyjádření dodnes, leč jsem se několika administrátorů ptal, zda-li jsem se k nim choval nevhodně, tak ani od jednoho jsem nedostal odpověď, že bych se nevhodně choval.

Nechci to tady nějak zbytečně natahovat, leč to umím, ale zcela upřímně - když bych dostal unban, nebyl bych tak moc aktivní jako dříve, není na to už moc času. Spíš se jednou za čas do hry podívat, udělat akci, zahrát s přáteli a užít si roleplay. Věřím, že v případě unbanu nebude atmosféra tak napjatá, jako bývala dříve a že si všichni půjdeme jenom zahrát společně videohru.

Díky,
Zein