Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosim o unban

Zartys

Hráč

2
4.12.2024 22:41, naposledy upraveno 4.12.2024 22:45 uživatelem Zartys

Ahoj, chtel bych se predem omluvit za me zlazeni rp akce. Nechci se nejak vymlouvat ani nic podobneho. Chtel bych jen poprosit o unban nebo o zkraceni. Pri rp akci kdy mi spadla hra v montgomery jsem se zpet napojil na server a v okamzik napojeni se mi to hned seklo a nemohl jsem ovladat vubec pc nevim cim to bylo. Nebylo to v zadnem pripade vyhybani RPeni. Me rp bavi a chtel jsem to dohrat ale pri napojovani jsem mel uz bohuzel ban. Chci se omluvit policistum za zkažení rp. Diky. @kocvin

Splaz3005

Hráč

6
4.12.2024 22:47

Ja te zdravim zartys, ja sem videl jak ti hra spadla v mg j hasicu jak je ten kemp, a slo videt jak ses lagoval a pak ses bugnul, snad ti admin da unban a hlavne bys mel jit taky na zauceni jako ja, urcite souhlasim 

pozdravem honzik

5.12.2024 07:33, naposledy upraveno 5.12.2024 11:52 uživatelem kocvin

Dobré ráno, píšeš, že se nechceš vymlouvat a přesto to děláš.
Vůbec nic ti nespadlo, to my naštěstí poznáme, neboj.

Spoiler

Regulérně si na celé RP kašlal, nejprve dlouhou dobu neodpovídal a nakonec to sám odpojil. Možná sis myslel, že když se za chvilku připojíš, nikdo na tom místě už nebude a ty se tím vyhneš IC trestu. Takhle to ale u nás bohudík nefunguje, trest ti zůsane celý a stejně jako kolega se nechej po jeho skončení zaučit.