Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban @puding

Fonzy1

Hráč

3
5.12.2024 12:13

Zdravím všechny, hlavně @Puding. Jsem tu po měsíci o znovu zažádání o unban, který mi byl udělen před rokem. Jak puding napsal, s touhle žádostí si dám větší práci a více se k tomu vyjadřím. 

Proč žadám o unban

Ban jsem dostal jak jsem již zmínil před rokem a myslím si, že jsem se za tu dobu dokázal velmi změnit.

Vim, že moje historie o tom moc nevypovídá, ale na skimu jsem začínal ve velmi brzkém věku, kdy jsem si procházel pubertou.Bylo to pro mě velmi těžké období, ze kterého jsem se dostal a uvědomil jak se mám chovat. Stojím si za svým názorem, že jsem z pubertálního chování vyrostl a že dokážu zpracovavat informace na úrovni dospělého člověka, avšak to co píšu se dá potvrdit mým unbanem.

Omluva 

Určitě bych se chtěl omluvit všem, kterým jsem zklazil hraní na serveru a za to, co jsem kdy na serveru špatného udělal, jak jsem již říkal, je ze mě vyspělejší člověk a tyto chyby se budu snažit minimalizovat.

Největší omluva stejně patří Pudingovi, která musela řešit stížnosti na moji osobu. To samé platí i pro ostatní adminy, kteří semnou museli kdy něco řešit. 

Závěr

Doufám, že mi dáte šanci a ja vám budu moct prokázat, jak jsem se doopravdy změnil k lepšímu a moje prohřešky zůstanou minulostí. 

5.12.2024 17:09

Jde o tvůj třetí permanentní ban. Jelikož už to je dlouho tak ti unban dám, ale další perma je pravděpodobně tvoje poslední. Mysli na to a dávej si pozor.