Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

neznamy#14441

Smazaný účet

2
6.12.2024 21:33

Drahý LeoSight portále.
Před cca 5 měsíci jsem byl zabanován za něco co mě moc mrzí a chtěl bych se vám a celému Leosight portálu srdečně omluvit a hlavně hráčovi s jménem @FerryCZ 

Byl jsem zabanován dne - 23.7.2024
Byl jsem zabanovaný v - 08:03
Byl jsem zabanován z důvodu - Masivní porušení pravidla 21 - nebezpečné vyhrožování hráči, opakované urážky na základě toho, že jiný hráč hraje na RP serveru 

Byl jsem zabanovaný - (Permanent)
Ban mi udělil - Dzardys

V ten moment co jsem porušoval pravidlo skrz nadávky a podobné  hlouposti jsem si neuvědomoval jak moc velký vliv to na hráče může mít pro mě to byla v tu chvíli sranda a nebral jsem to spíš tak vážně jak by si někteří mohli myslet  a moc mě to mrzí.. Po následném banu jsem si od té doby dal určitý odstup od hraní her a ponaučil se z mé chyby i když vím,že nebyla zrovna malá a  měla velký vliv na hráče  kterého jsem slovně napadal i když to semnou myslel dobře.Od doby co jsem začal hrát na Skimu, jsem si server
oblíbil a nebyl den abych se tam neukázal. Dění světa Roleplay mě strašně chytlo a nepřestalo mě to bavit. Strašně moc rád bych se tam zpět ukázal
a zahrál si opět RP sám nebo s kamarády a též s mladším bratrem  a RP hrál na větší úrovni než před tím.Udělal jsem strašnou hloupost a touto žádostí o unban bych se chtěl celému Leosight portálu omluvit za mé
činny a hlavně se omluvit  hráčovi který byl slovně napaden a poprosit Administrátora Dzardyse o zkrácení/zrušení banu. Byla to hloupost a nesu za ní následky.

"chybami se člověk učí" ... a já vám přísahám, že se to nebude opakovat.

Děkuji za přečtení, Cryx.

7.12.2024 04:31

Ahoj, byl bych si řekl, že bych se při prvním banu slitoval, něco mě však hryzalo, že to první ban nebyl. A intuice byla správná.

Chybami se člověk učí, ty zůstáváš nepoučen. Zamítám.