Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

fad3xx

Hráč

1
10.12.2024 23:09

Zdravím, rád bych vás tímto požádal o přezkoumání banu, který mi byl udělen na vašem serveru. Podle mého zjištění byl ban uvalen na IP adresu, na které jsem také připojen. Tento ban byl udělen před nějakou dobou mému bratrovi, což bohužel znemožňuje i mně, jako samostatnému hráči, přístup na váš server. Jsem si vědom pravidel a důležitosti jejich dodržování a ujišťuji vás, že s tímto banem nemám nic společného.

Chtěl bych zdůraznit, že váš server považuji za dost kvalitní jak z hlediska komunity, tak scriptů, kde je možné prožít super roleplay zážitky. Velmi si vážím práce vašeho týmu a přístupu k dodržování pravidel, která zajišťují fairplay a příjemné prostředí pro všechny hráče. Byl bych rád, kdybyste mohli situaci přezkoumat a umožnili mi zapojit se do hry jako nový člen vaší komunity, který plně respektuje pravidla a filozofii vašeho serveru.

Pokud by to bylo možné, rád bych s vámi tuto situaci více prodiskutoval, případně poskytnul další informace, které by mohly přispět k jejímu vyřešení.

Děkuji za váš čas a ochotu se touto žádostí zabývat.

fad3x

Uwax

Hráč

38
včera v 08:47

Ahoj, nejsem sice administrátor.. no tvoje žádost je generovaná pomocí nějakého typu umělé inteligence, tudíž unban určite nedostaneš. Možna si příště dej námahu alespoň něco napsat sám a šanci dostaneš..takhle určite ne.

Bum Pac, Papucka