Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o Unban od kormoo

Splaz3005

Hráč

4
včera v 19:01

Předmět: Žádost o unban – [Splaz30%5]

Dobrý den, kormoo,

obracím se na Vás s žádostí o zrušení banu na serveru. Chápu, že důvodem banu byl „Zdravý Rozum“ a že mé chování na serveru pravděpodobně neodpovídalo pravidlům či očekáváním komunity.

Chtěl bych se upřímně omluvit za své chování a přiznat, že jsem si během této pauzy uvědomil, jak bylo mé jednání nevhodné. Rád bych dostal druhou šanci ukázat, že se umím řídit pravidly a přispět k příjemnému hernímu prostředí pro všechny.

Pokud je to možné, ocenil bych zpětnou vazbu na to, co bych měl v budoucnu zlepšit, abych předešel podobným situacím. Rád bych se vrátil na server a opět si užíval roleplay zodpovědně a s respektem ke komunitě.

Děkuji za zvážení mé žádosti a budu respektovat Vaše rozhodnutí.

S pozdravem,
[Splaz3005]

PS: Moc nechapu proč sem ho dostal z takoveho duvodu, byly jsme od vas dal a jen sem neco napsal a hend ban, nepřijde mi to moc fer když nekdo dostane na 2 hodiny, 

včera v 19:21

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu a omluvu. Vaši žádost jsem pečlivě zvážil, avšak jsem dospěl k rozhodnutí, že ban na serveru nebude zrušen.

Důvodem je, že pravidla a hodnoty naší komunity vyžadují konzistentní respekt a zodpovědné chování. Váš ban byl udělen z vážného důvodu, který nelze přehlédnout, a pro zachování zdravé atmosféry na serveru je důležité držet se rozhodnutí, která jsme přijali.

Věříme, že toto rozhodnutí Vám poskytne příležitost k další sebereflexi. Pokud byste někdy v budoucnu chtěl diskutovat o svém chování a jeho vlivu na komunitu obecně, jsme ochotni naslouchat, ale aktuálně zůstává ban v platnosti.

Děkujeme za pochopení.

S přáním všeho dobrého,
[kormoo]