Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

KOPEC SRANDY

1 2



PolChlapa

Hráč

1
31.10.2020 22:17, naposledy upraveno 31.10.2020 22:32 uživatelem Rataj

Vacsina policajtov je tam extremne ***. Oni si s tebou mozu robit co chcu ale ked  im na to niieco povies tak si *** dobre ze ta nezabanuju. Realne to nema zmysel ani hrat ked si v jaili kazdych 5 min za uplne ***. "Ja som policajt ja mozem" ty ***. v hadke nemas sancu vyhrat lebo sa poznaju s kazdym druhym adminom cize nemas ani cas  sa obhajit lebo mas uz davno ban. Celkom smart urobene to maju. *** fakt.

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.6
31.10.2020 22:33

Nahlášení by šlo určitě i bez vulgarismů.

Vůbec jsem z tvého textu nepochopil, koho nahlašuješ.

Jediné porušení pravidel tu vidím z tvé strany.

PolChlapa

Hráč

1
31.10.2020 22:34

nehraj to teraz na mudreho dobre ?  kazdy vie o com hovorim 

 

31.10.2020 22:37

Zjistil jsem z tvého textu jen to, že si stěžuješ na celou policii, protože tě často zavírají do vězení. Zní mi to jako IC věc a ohledně té by sis neměl stěžovat na fóru.

PolChlapa

Hráč

1
31.10.2020 22:40

hovorim asi za vsetkych co si to vsimli uz tiez. Rad by som to riesil v ic ale co ked mam ban hahahah nemas sa tam ani cas obhajit ako som uz ymienil hore

 

31.10.2020 22:50

Podle banlistu jsi dostal ban za odmítání RP a věřím, že byl oprávněný.

Pokud nesouhlasíš s IC konáním, nemůžeš prostě přestat RPit nebo nesouhlasit s pokračováním v RP akci. Musíš akci dohrát, pak si můžeš stěžovat IC. Případně v porušení pravidel si stěžovat OOC - avšak slušně.

PolChlapa

Hráč

1
31.10.2020 22:59

Imagine boli sme pri celach tak desiati a kazdy si pisal svoje a ten chat bol extremne nepriehladny nevedel som ani kto sa ku komu prihovara a ked som zacal pisat tak mi naletel ban :)))))....

 

PolChlapa

Hráč

1
31.10.2020 23:00

len tam sedis a skrolujes tym chatom a haadas ci sa pise o tebe alebo nie. Realne sa to neda ani vsimnut ked tam pise tolko ludi naraz ...

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Double post

arciCZ

Hráč

32
1.11.2020 00:07

Ahoj, Ban jsi dostal z důvodu že jsi odmítal RPit. Přesněji se jedná o situaci která se udála u nemocnice kvůli které jsi byl zatčen. Již tam jste ve směs porusovali Fear RP. To jsme vám jakstakš tolerovali. Následně jsi byl prohledáván u toho jsem se tě aspoň 5x zeptal do /do kde jsem našel pas který jsi měl i sebe. Na to jsi nereagoval ani po upozornění v OOC chatu. Ale dobře na kolegu jsi reagoval který tě naložil do vozidla tak jsem to nechal. Přišli jsme na stanici kde to pokračovalo to samé ignoroval jsi /do které se vazalo na emot vůči tobě tak jsem ti následně udělil trest. Mimochodem když si zde stěžuješ na chování PSA tak se prvně zkus zamyslet nad svým jestli náhodou není chyba na tvé straně. Jelikož skutečně když vidíš tři policisty jak již jednoho tvého kamaráda zatykaji, tak jim asi neřekneš že je zabiješ. 

Mayonezka

Hráč

4
1.11.2020 01:04

Ako ohľadne tej policie je to pravda no .... proste niektorý česť výnimkám nie sú taký ale niektorý si myslia že môžu čo chcú . Ako dnes sa mi stala taká jedná vec že som šiel s autom a policajt mi nedal prednosť z prava (neoznačená komunikácia) a tak šiel pokračoval po komunikácii bez toho aby mi dal prednosť a tak som sa chcel vyhnúť ( čo sa aj stalo ) a zastavili ma za agresivnú jazdu a to že som šiel o 10km viac a keď som mu povedal že mi nedal prednosť že by mal on dostať pokutu od kolegu, tak mi začal vypisovať citujem "nehraj sa na MIKEJEPAN" pri tom som im vysvetľoval že mi nedal prednosť, ale to ho nezaujímalo ani jeho kolegu a tak som dostal pokutu za agresivnú jazdu + že som šiel nad 10km viac ako povolené . Vypísal mi pokutu na 25000 a keď som mu povedal že a sebe nech dá tiež tak ignor a zas napisal do chatu "nehraj sa na MIKEJEPAN" a taký hráči majú ísť príkladom .  Ako viem že by som to mal riešiť IC.  Ale zas ísť proti policajtovi keď o tom rozhoduje policajt tak to je úplne zbytočné z môjho pohľadu . Takže s týmto súhlasim s kolegom. Ale ako hovorím zas česť výnimkám .

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~93