Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče z důvodu nevážení si vlastního života u dané postavy

1 2

Holub

Hráč

54
12.12.2024 22:13, naposledy upraveno 12.12.2024 22:24 uživatelem Holub

Tak, k dnešnímu dni jsem si řekl, že už je na čase tak trošku vyřešit nešvar, který tady s námi pár let je. Tímto nešvarem, který v sobě kombinuje neslučitelnou přežití s nevážením si vlastního života, je Shadeova/Šejdířova postava jménem Grace Pennington/Roggers/Stengel... (těch jmén tady taky pár bylo od té doby, co na té postavě toho raka má, pro účely této stížnosti se držme Pennington). No a tím se taky dostáváme k tomu proč tuhle stížnost píšu a to je nevážení si vlastního života u dané postavy plus neadekvátní RP léčby (pokud nějaká je, k tomu se dostaneme).

Doplním ještě takhle na závěr tohoto úvodu, že je možné, že mi některé informace chybí.

První rakovina a rok 2021?
První rakovina plic přišla někdy v roce 2021. Co si dle slov dotyčného pamatuju, tak daná postava šňupovala cigarety ve velkém. Dotyčný si hodil /chance a ta prostě nevyšla. Za tohle thumbs up, ne každý by na tohle měl koule. Tady ta léčba zjevně vyšla úspěšně, což je taky zcela v pořádku.

Pak, v roce 2022, přichází rakovina, opět a znovu rakovina plic. Zde okolnosti nebudu zmiňovat z důvodu možného MG. A tahle rakovina trvá do dnešních dní. Co je zde vlastně špatně? No, podle mně dostupných informací toho málo, bohužel, není.

Šance na přežití? Téměř nulová.
Dal jsem si tu práci a hledal průměrnou šanci na přežití rakoviny plic. Tohle je šance v případě odoperování nádoru neboli ta nejkloudnější a the best case scenario varianta. Tudiž tady je bias, ale ještě ve prospěch dotyčného.

Tohle není zas tak špatná šance, ne? Pětašedesát procent šance na přežití. Problém je ale ve slovním spojení "v časném stádiu." U prvního setkání s rakovinou šance vyšly tak, jak měly.

Tím se ovšem dostáváme k pravděpodobnosti neboli mému oblíbenému středoškolskému učivu matematiky (ne, že by jich bylo tolik...). To, co vidíte níže, je pak pravděpodobnost, že vyjdou obě dvě léčby a že obě dvě byly řešeny ve včasném stádiu rakoviny. Jinými slovy the best case scenario. Na snímku níže máme, že nám z toho vychází šance deset a půl procenta.

Budu ovšem realista a budu počítat s tím, že u obojího nějakou dobu trvalo, než to dotyčná postava zjistila. Tudiž tuto šanci snížíme z 65 na 50 na prvním z uvedených případů. U druhého z případu, dle mně dostupných informací, tohle "RP" proběhlo buďto minimálně, nebo vůbec. A nejen to, ještě docházelo ke kouření. Tudiž tuhle šanci hodíme na patnáct procent. A k jakému číslu k úspěšnému přežití se dostáváme? Necelá dvě procenta.

Uvedl bych zde ještě informace, které mám. Vyšetření od roku 2022 jedno. JEDNO. Pravidelnost těchto vyšetření žádná, tudiž bych vlastně měl procento k úspěšné léčbě snížit z patnácti procent na tak pět. To už jsme pak v teritoriu jednoho procenta aneb jdi si vsadit do loterie, když máš takové šance. Problém je ještě v tom, že to poslední je chemoterapie. Takže nám z toho vyplývá to, že situace s druhou rakovinou není tak dobrá, jak by byla. Tudiž tohle procento bude možná i ještě nižší.

TL:DR této části: s dlouholetou absencí léčby šance na přežití nulová. A to jsem ještě dal procentuální bias ve prospěch Shade-a.

Kouření a rizikové aktivity
Druhým bodem celé této stížnosti je kouření cigaret a rizikové aktivity. Víme, že hráč se toho s danou postavou vůbec nebál. Jízda na motorce či kouření cigaret jsou vcelku záživné věci, ale nemyslím si, že člověk, který si prošel rakovinou, bude takto pokoušet štěstí. A že se mi dokonce od dvou lidí, kteří si procházeli podobnou situací, odpovědi dostalo. Jaká byla? Neudělali by takovou blbost jako dotyčný. Ostatně proč taky, když žijí jen jednou.

Do toho tady přidáme ještě následky nehod. Opět je tady nebudu dávat z důvodu možného zneužití. Ale i případy z roku 2023 nám ukážou, že zde asi nebylo úplně ideální RP, pokud vůbec bylo.

TLDR - Už tak téměř nulové šance jsou ještě níž.

Chemoterapie
Tohle je jediná položka, kterou tady uvedu v rámci toho, co se ICly událo. Chemoterapie, říjen 2024 aneb jediná dohledatelná či dohledaná forma řešení celé situace od roku 2022. No, každopádně asi víme, jaké dopady bude taková chemoterapie v kombinaci s léky mít. No, vlastně i samotná chemoterapie.

A teď se podíváme na Iris...

A co tady máme? Něco, co nevypadá jako kdyby si prošlo chemoškou. Chtěl jsem si zjistit info z looku, ale bohužel bez úspěchu, ale mohu úspěšně usuzovat, že ohledně paruky tam nic není. Na paruku to taky nevypadá, ale tam beru v potaz to, že Hope (nebo kdo ten render dělal) brala skiny tak, jak byly. Nevidím, že by zde bylo cokoliv, co by potvrdilo variantu paruky či chemoterapii. Pokud se pletu, tak se omlouvám, pak lze tento bod ignorovat.  

Počitám s tím, že dotyčný se, po této stížnosti na dané postavě z důvodu svého bídného RP rakoviny a její léčby, na nějakou tu dobu nenapojí právě z důvodu, že nechce řešit léčbu postavy. To už tady ostatně bylo a je to taky důvod, proč část daného okna léčby existuje.

Očekávám hromadu haha, především od existencí, které jsou s dotyčným v kontaktu. Trápí mě to? Ne. Co mě ale skutečně trápí je to, že tohle RP (nebo jeho absence) je něco, co měla valná většina z nás před očima, aniž bychom měli plný obrázek. Někteří z vás o tomhle zjevně ani neví, stejně tak já sám nevím o úplně všech věcech. O tom, o čem však vím, nám dává dokonalý obrázek o tom, že zde něco dle RP skutečně není v pořádku. O co mi tedy jde? O to, aby došlo k přehodnocení situace někým nestranným a došlo k posouzení toho, zda (ne)RPení dotyčného je v pořádku, či nikoliv. A pokud ne, tak do jaké míry. A jen ještě na závěr doplním - tuhle věc jsem řešil ještě dřív, no.

Axo

Hráč

32
12.12.2024 22:38

Strýc si též prošel rakovinou, akorát se mu to nějak extra neprojevovalo.. Mam tucha že má dopad na každého jinak.. podle toho co vím, znám pár lidí co si tím prošli, a také lidi u kterých si tím prošli příbuzní, slyšel jsem pár verzí ohledně průběhu rakoviny, tak co se řeší? 🥱

Lofanek

Hráč

34
12.12.2024 22:39

BOZE KONECNE TO NIEKTO POVEDAL NAHLAS MILUJEM TA TOAST

👍👍👍👍👍👍

Holub

Hráč

54
12.12.2024 22:43, naposledy upraveno 12.12.2024 22:52 uživatelem Holub

Axo, zrovna ty by jsi měl radši taktně mlčet, neboť silně pochybuju, že si (tvůj strýc) prošel rakovinou plic. Ale i kdyby si prošel rakovinou, tak víš, že to je prostě svinstvo, které ti toho člověka, minimálně na začátku, zlomí.

Taky znám pár lidí, co si rakovinou prošli, nebo si jí prochází. U prvního člověka (nebudu uvádět rakovina čeho, respektuju soukromí) z nich to naštěstí bylo zjištěno brzo a vše v pohodě. Jenže tam je rozdíl v tom, že se na to přišlo brzo a že to bylo něco, u čeho to bylo možné zjistit brzo. A i tak je dotyčný člověk rád, jak to celé dopadlo, ale pořád má strach ohledně toho, že se jednou rakovina vrátí... Další uvádět nebudu z jednoduchého důvodu - už to, že jsem to takhle zmínil u někoho, koho znám setsakramentsky dobře, mi není úplně příjemné.

Dá se to srovnat s něčím, co je uvedeno v hlavním postu co se týče závažnosti a zjistitelnosti? Ne, rakovina plic je daleko horší v tom, že tohle je prostě svinstvo, u kterého kolikrát poznáš, že se to projevuje, až moc pozdě. Prostě dostat se do bodu, že člověk skončí s rakovinou je něco, co bych nikomu nepřál. I když jde o její formy, které se dají kolikrát odhalit prevencí, tak stále je to vrcholné svinstvo. A to jsou věci, co se dají odhalit v zárodku, což s rakovinou plic moc nejde.

A teď je otázkou - troufli by si na něco z toho, co by si Shade na dané´postavě troufnul, s rakovinou "na krku"? Ne, opravdu ne.

LegitZett

Hráč

20
12.12.2024 22:46

Moc to potíš, touch grass :D

Axo

Hráč

32
12.12.2024 22:52, naposledy upraveno 12.12.2024 22:57 uživatelem Axo

Holube, kde jsem napsal něco o tom že jsem si prošel rakovinou plic? 
Zkrátka jsem se jen vyjádřil pod tvojí stížnost.. Napsal jsem info co vím..
Vadí ti zanedbaná léčba? Kde je napsáno že léčbu nemůžeš RPit passivně? Passivní léčbu RPí Shade už nějakou tu dobu, i chance na to že se mu rakovina zlepšuje vyšla, tak v čem je problém tedy? Vadí ti fotka na které se člověk s léčící se rakovinou usmívá a tráví čas s kamarády? Nechápu že vás baví řešit věci do kterých nevidíte. 🤗😜

Edit: Klidně si pochybuj, no jen tak neumřel ;)

Shade

Hráč

56
12.12.2024 22:54

Podívej se, Holube. Nevím čím jsem si zasloužil takovou nenávist z tvé strany vůči mé osobě ale shrnu to tu ve zkratce. Nehodlám se tu nějak hádat, přeci jen jsme oba dospělí a nemusíme tu po sobě štěkat kvůli hře, ne? 
No věc se má takhle, máš pravdu. Rakovinu jsem Rpil od Roku 2021 a pokud si měl někoho známeho s rakovinou či dokonce někoho z rodiny, tak mě to velice mrzí ale člověk dokáže s rakovinou žít delší dobu, natož se z ní vyléčit. Není to 100% letenka do rakve ale to určitě sám víš. Po celou dobu jsem Rpil Chemoterapie a při nich ti nemusí hned nutně vypadat všechny vlasy. Rpím řídnutí vlasů a ztrátu všeho ochlupení na tělě + Vysláblost, bledost a hubenost. Vše mám v Looku napsané ale to si nemohl vidět, když si při první příležitosti IC do mě začal střílet. Já se tu nechci nějak víc hrotit, já osobně s tebou nikdy problém neměl..Což ty očividně asi jo i když jsme spolu v klidu hráli i GTA 5 Online a jiné hry. Neřeším, zvykl jsem si zde na pár takových lidí. Já dostal Instrukce od Rataje a pár lidí, kterýma se mám řídit a těmi se řídím. Děkuji za stížnost a měj se, přeji ti příjemné svátky Holube.

Holub

Hráč

54
12.12.2024 23:12, naposledy upraveno 12.12.2024 23:16 uživatelem Holub

@Axo Kde to je napsané? No třeba v rámci nepsaného pravidla RP, kde máš možnost RPit passive věci, které neexistují jako item či skriptová věc. Tím, že na tohle máš záchranáře (a věřím tomu, že spousta z nich by uvítala změnu od typického cestování od DN k DN), tak bych neřekl, že je tohle v pořádku.

Doporučím ti se naučit pořádně číst, pak by jsi pochopil co je důvodem toho, proč tam ta fotka je. Do té doby se tady k tomu nevyjadřuj, neboť jde o téměř zbytečný spam.

@Shade Nevím, co do toho vůbec cpeš jakýkoliv můj postoj vůči tobě. Stížnost je k tobě směřována kvůli přinejmenším pochybnému RP s tím, že zde cokoliv uvedeného se týká PRÁVĚ TOHO s tím, že statistické údaje tam jsou dokonce ve tvůj prospěch. Silně pochybuju, že přístup postavy, který RPíš, byl v rámci daných instrukcí, neboť jsou jen ze samotné podstaty věci nevážení si vlastního života. Navíc pokud jsi skutečně ty chemoterapie RPil, tak proč k nim existuje jen jeden záznam? Tady sis ostatně i naběhl, protože buďto ty chemoterapie neexistují a jen tady lžeš, nebo existují a tvé RPení v souvislosti s chemoterapií je nedostatečné samo o sobě. V souvislosti s tím jsem si i dohledal, že existují způsoby, jak snížit vypadávání vlasů, tak se tě i záměrně zeptám, zda jsi RPil jen chemoterapii, nebo zda jsi to nějak dále rozebíral. Protože pokud ne, tak si rovnou připrav plešingra. A mimochodem - chemoterapií si někdo, koho znám osobně, prošel a vlasy skutečně gone. ;)

Málem jsem zapomněl - slábnoucí ji teda moc neRPíš když vezmu v potaz to, co jsi s tou postavou posledně předváděl. Chování postavy s rakovinou to nebylo ani z rychlíku.

Opět bych ti doporučil totéž co Axovi a to je pořádně si přečíst veškeré příspěvky, kde i uvádím, že rakovinu plic je horší diagnostikovat bez preventivních kontrol (což mě přivádí na to, jak Grace na to, že má rakovinu, přišla), tudiž je její léčba už jen z tohohle důvodu dost o kejhák, páč se na ní narazí kolikrát až pozdě.

Shade

Hráč

56
12.12.2024 23:17

No od pár Adminů jsem dostal zelenou na to, abych mohl Chemoterapie Rpit Passivně. Pudi jsem posílal průběžně a pravidelně Logy. Ale podívej se, já vím že jsem to udělal tak, jak mi bylo řečeno. Dostal jsem povoleno RPit Passivně jak Chemošky v FNLV tak Chemošky v Italii, kam jsem odletěl. Ale zrovna tobě se tu rozepisovat nepotřebuju. 🐵 Se jich zeptej sám, určitě víš o které Adminy se jedná i dokonce Rataje jsem se myslím tehda ptal. Ale podívej se, nevím že ti zrovna v krku ležím já. :D Budou svátky, vánoce tak se zkus věnovat rodině než bezvýznamnému psaní na Leosightu. 

Axo

Hráč

32
12.12.2024 23:19

Zkrátka si udělej svařák, pusť si pohádku v televizi, nehledej zbytečný chyby v něčem do čeho nevidíš.

@Holub Veselé Svátky <3

1 2