Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče z důvodu nevážení si vlastního života u dané postavy

1 2

Holub

Hráč

55
12.12.2024 23:30, naposledy upraveno 12.12.2024 23:33 uživatelem Holub

@Shade Vzhledem k tomu, že Pudi má dost evidentně bias ve tvůj prospěch, tak ji zde neberu jako někoho, komu se v tomhle dá důvěřovat. Sorry not sorry.

Navíc jsi sám psal, že tohle RPit nechceš, že ti to je pořád nuceno. A ty si myslíš, že my všichni RPíme 24/7 to, co chceme? Je to výsledkem nerozvážnosti a přístupu tvé postavy, smiř se s tím.

Nevím, proč tam furt do toho cpeš sebe. Problémem je tvůj přístup v RP, kde to ani zdaleka nevypadá jako RP s postavou, co má rakovinu a co se údajně prochází chemoterapií. Nebo snad začne někdo takový do někoho najíždět? Mimochodem ten emote opice si nech tady pro někoho jiného, já na tvé pubertální výlevy či přístup "já jsem neviňátko" fakt zvědavý nejsem. Ty si můžeš nechat pro své kamarády, nebo pro Axa. ;)

12.12.2024 23:40

Můj děda měl rakovinu pět let v kuse. Přežil s ní zápal plic, koronu a spoustu dalšího. Měl chemoterapie, různý hovadiny s tím spojený a bůh ví co. To, že má rakovinu na něm bylo vidět až tři dny před smrtí, a když umřel tak jsem stála vedle jeho postele a sledovala jeho poslední nádech.
Shade rpil chemoterapie, posílal mi k tomu logy a měl povolený passive nejen mnou.
Netuším co máš za problém, ale pokud tě baví trávit čas psaním elaborátů a hejtěním lidí na internetu, doufám, že sis to užil. :D

Lofanek

Hráč

34
12.12.2024 23:42

@Axo ty si hrozne cooked, vsak to nedava zmysel co pises, RPite chujoviny a potom placete ked niekto legitimne upozorni na vas amaterizmus. Idem passivne RPit ze posilujem nech vas vypnem na ranu jak nic, vsak sa to moze nie

Do tohodle skibidi naložíme toilet
Uvaříme fanum tax to bude na neety flex
Riznne se celá ves, mewneme to ještě dnes
Blud je bussin, žádny cap, Freddy Fazbear sussy slap

Holub

Hráč

55
12.12.2024 23:46, naposledy upraveno 12.12.2024 23:51 uživatelem Holub

@Puding Záleží na tom kdy se na tu rakovinu přišlo, čeho a do jaké míry. To je prostě tak, když to někdo pořádně nečte, páč tohle se rozebíralo už na předchozí stránce. 

Ostatně je to logická dedukce, tak proč tady, shodou náhod stejně jako Axo, uvádíš naprosto nerelevantní info? Alespoň tady jde vidět, že o těchto věcech rozhoduje někdo, kdo je naprosto mimo a s evidentním bias v jejich prospěch.  

12.12.2024 23:55

Nom.

Celou konverzaci jsem četl, přišla mi naprosto nepřínosná. Procenta, šance a další blbosti.

Myslím si, že nikdo z nás kdo rakovinu neměl si nedokáže představit jak je těžké si chemoterapií projít a už vůbec se to snažit napodobit v RP.

Stručně a jasně můžeme být rádi že Shade "přišla s něčím novým" a do takové problematiky se vůbec vrhla. To, že nemá x chemoterapií za měsíc nebo nedodržuje léčební plán podle IRL je z mé strany naprosto adekvátní a z mé strany více než přijatelné.

Dikyčau

Stokáres

12.12.2024 23:58

Dobrý večer,

přidám se do konverzace a vnesu do ní trochu rozumu, protože se aktuálně nedá říct, že by z jejího obsahu překypoval.

Určitě se nechci dopustit stejné chyby jako většina a ztrácet volný čas na tom, že si budu pročítat každý komentář a snažit se zvážit jeho hodnotu, protože ji stejně jako u obsahu stížnosti ani nenajdu. Vyplýtvat svůj osobní volný čas na dohady o životě fiktivní postavy je dostatečným důkazem toho, že si většina diskutujících nedokáže utvořit dostatečně kvalitní zábavu, potažmo RP, kterým by se mohla věnovat, a tak se snaží vyhledat absurdní detaily ve volném čase druhých, ač se jich to nikterak nedotýká a neškodí jim to.

Nemohu samozřejmě upřít, že Shade se svým RP ne vždy prezentoval jako mistr, ale od hodnocení hráčů a dalších následcích tu rozhodně není vůbec nikdo z vašich řad. Vaší povinností je porušení pravidel nahlásit, nikdo se vás nežádá osobních názorů a dojmů, pokud těchto dojmů z nějakého důvodu nabýváte, tak vám bohužel musím sdělit, že jsou pro nás irelevantní, nebo jednoduše řečeno - nezajímají nás, nepatří to sem. A přesně tak shledávám(e) i tento topic, který spíše než stížnost reprezentuje další dílek do skládačky nepochopitelného sporu mezi dvěma stranami. Náš portál není vaším hřištěm či arénou pro řešení sporů.

Abych však nenechal řešení stížnosti jen tak, po krátké interní diskuzi docházíme k závěru, že porušení pravidel nevidíme, rozhodnutí je definitivní a spolu s ním bude @Shade -ově postavě odstraněna skriptová nemoc rakoviny.

Vás žádám o trochu solidarity a rozumu, pokud obojí postrádáte, tak je ideální čas si je přát, když jsou Vánoce za rohem.

Team Manager Dzardys

1 2