No tak zdravim zdravim, chtěl bych zde naposled zkusit své štěstí, Začnu tím že bych se rád omluvil poškozeným lidem který byli součástí mého nevhodného chování, je to už nějaký ten půl rok co jsem na serveru nebyl a můžu říct že žádný z jiných serverů mě nedokázal natchnout jako tento, už od samého začátku mého hraní na serveru jsem dělal potíže a vím byl jsem Dement a při mé naštvanosti jsem psal slova kterých jsem po té i litoval přiznávám nejsem svatoušek, ale chtěl bych stále dokázat lidem že lidé se umí měnit k lepšímu a být třeba nápomocní, Rád bych i trošku se chtěl zapojit do nějakých Akcí co budou dělat pro lidi, s Kamarády máme rádi závodění a hezká auta chtěli jsme spolu udělat nějaké ty CarMeety a Závody pro lidi, také mě štve jak jsem byl nepříjemný na @Puding a také chápu její rozhodnutí a to co udělal byl jsem dement a přiznám to ale nemám problém jí dokázat že lidé se umí měnit k Lepšímu, proto bych touto žádostí chtěl poprosit o Milost tvojí, když jsou ty vánoce mám teď nějaký ten volný čas a rád bych ho s Kamarády strávil zde, taky na Skimu ty vánoce mají nějaký ten svůj vibe a to se mi líbí, tudíž bych si s klidně rád i s @Puding popovídal a ukázal jí že nejsem už dement jako kdysi, Ano je to jen půl roku ale za tento půl rok mě dostalo spousta věcí které mi dali důvod myslet i na ostatní a né jen na sebe jako sobec, Tímto bych chtěl dát jednu velkou omluvu všem lidem ke kterým jsem se choval špatně, Já vím že omluva nestačí ale doufám že vám to budu moct vynahradit všem, Děkuji za přečtení a doufám že mé brány se znovu otevře a můj úsměv mi to přinese
No tak zdravim zdravim, chtěl bych zde naposled zkusit své štěstí, Začnu tím že bych se rád omluvil poškozeným lidem který byli součástí mého nevhodného chování, je to už nějaký ten půl rok co jsem na serveru nebyl a můžu říct že žádný z jiných serverů mě nedokázal natchnout jako tento, už od samého začátku mého hraní na serveru jsem dělal potíže a vím byl jsem Dement a při mé naštvanosti jsem psal slova kterých jsem po té i litoval přiznávám nejsem svatoušek, ale chtěl bych stále dokázat lidem že lidé se umí měnit k lepšímu a být třeba nápomocní, Rád bych i trošku se chtěl zapojit do nějakých Akcí co budou dělat pro lidi, s Kamarády máme rádi závodění a hezká auta chtěli jsme spolu udělat nějaké ty CarMeety a Závody pro lidi, také mě štve jak jsem byl nepříjemný na [user:3980] a také chápu její rozhodnutí a to co udělal byl jsem dement a přiznám to ale nemám problém jí dokázat že lidé se umí měnit k Lepšímu, proto bych touto žádostí chtěl poprosit o Milost tvojí, když jsou ty vánoce mám teď nějaký ten volný čas a rád bych ho s Kamarády strávil zde, taky na Skimu ty vánoce mají nějaký ten svůj vibe a to se mi líbí, tudíž bych si s klidně rád i s [user:3980] popovídal a ukázal jí že nejsem už dement jako kdysi, Ano je to jen půl roku ale za tento půl rok mě dostalo spousta věcí které mi dali důvod myslet i na ostatní a né jen na sebe jako sobec, Tímto bych chtěl dát jednu velkou omluvu všem lidem ke kterým jsem se choval špatně, Já vím že omluva nestačí ale doufám že vám to budu moct vynahradit všem, Děkuji za přečtení a doufám že mé brány se znovu otevře a můj úsměv mi to přinese