Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Odkoupení přilehlé garáže k vchodu, který vlastním

Bartcz152CZE

Hráč

6
včera v 19:10, naposledy upraveno včera v 19:12 uživatelem Bartcz152CZE

Podatel: Jeremy Fizska

Věc: Odkoupení nevyužívané garáže ((4296))

Odůvodnění:

Vážený soude,

já, Jeremy Fizska, tímto podávám žádost o koupi nevyužívané garáže ((4296)) za účelem jejího využití pro potřeby mé firmy, Las Venturas Holdings.

Dle mého zjištění se garáž v současné době nevyužívá a je odemčena, což naznačuje, že není v provozním užívání. K této garáži náleží přilehlý vchod na levé straně, který jsem již zakoupil. Vzhledem k tomu, že tento prostor je v současnosti nevyužíván a já vlastním přístup k přilehlému vchodu, žádám tímto o povolení k odkupu garáže, aby bylo možné využít celé prostory pro obchodní činnosti mé společnosti.

Jsem přesvědčen, že tento krok by byl v souladu s platnými právními předpisy a přispěl by k efektivnímu rozvoji mé firmy. Rád bych zajistil, že všechny kroky budou provedeny v souladu se všemi příslušnými právními předpisy.

S úctou,
Jeremy Fizska
Las Venturas Holdings

Záměr: Odkoupení garáže ((4296)) pro moji firmu LVH

Přílohy: ((Fotografie objektu)) ((https://imgur.com/a/wXPwQ2N)), ((Podpis))

DrHell

Hráč

19
dnes v 14:37

Adresát: Jeremy Fizska ((@Bartcz152CZE))
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený pán Fizska,

Váš podnet sme spracovali a presúvame ho do triedenia. O ďalších postupoch budete onedlho informovaný. Žiadame Vás teraz o trpezlivosť a prípadnú súčinnosť. Ďakujeme za pochopenie.

Bc. Viktor Haleha
Referent Vrchného súdu San Andreas