Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Low effort RP ilegálu, "AFK" za účelem vyhnutí se RP, nonRP fear, metagaming, pravidlo 1. (14 dní) @kormoo Žádost o UB

justakid

Hráč

1
19.12.2024 14:38, naposledy upraveno 19.12.2024 14:38 uživatelem justakid

Čau. zdravím... hlavně pana @kormoo

Takže dostal jsem ban podle mě neprávem... Takže low effort RP illegalu - Nevím jak na tuhle hloupost přišel, neviděl jsem nikde ze bysme nekde RPili spatne.. Nebylo co dělat tak jsme se proste projizdeli kolem mapy.. To je vse nevím kde na tom bylo low effort jakobbyyy. 

AFK za ucelem vyhnuti se RP - nechtel jsem se vyhnout RP v momentu jak jsem se ihned vratil k pocitaci alttabnul jsem a pred sebou jsem videl ART vsude. Zero Tolerance.. Potřeboval jsem si odskočit a to nutně. nemel jsem cas si odjet s audinou do ulicky.. stejně kdybych dal F10 hadam ze by tam na me furt cekali u meho auta.. 

nonRP fear - ano to si přiznávám je to moje chyba, ztratil jsem nervy.

Metagaming - nevím kde to pan @kormoo sehnal, když ani od toho nepotřeboval logy nebo něco... to nechapu nepobira mi to hlava, ale co už.. Z naší strany nikde nebyla Meta.. hadam ze nemel dalsi duvod tak mi dal toto... 

pravidlo 1. - to nechapu sam o sobě ani podle me @kormoo kdyz mi toto udelil. Nemel duvod, tak mi taky tohle udelil spol. s metou XDDD zdravím kdyztak ahoj cauu laski

19.12.2024 14:40

Jako kolega, bez nároku na zkrácení nebo unban, nemáte žádnej přínos pro RP komunitu, nikoho nebavíte, čau lásko.