Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o un ban

Honziik

Hráč

31
21.12.2024 00:56, naposledy upraveno 21.12.2024 00:59 uživatelem Honziik

Dobrý večer, nebo jakýkoliv jiný čas, kdy tuto žádost o unban čtete.

Před pár měsíci mi byl udělen ban (viz fotografie).

Chtěl bych se tímto omluvit všem hráčům za to, jestli jsem jim tím nějak zkazil RP nebo je nějak poškodil. Stejně tak se omlouvám adminům, kteří to museli řešit, a že jsem je zdržel od jejich RP, zájmů a volného času.

Udělal jsem to proto, abych svou firmu rozšířil o kamiony a následně s nimi vydělával IC měnu. Bohužel jsem byl naivní a vůbec jsem netušil, jaké to může mít následky v daný moment a co všechno se může stát. Do pár hodin mě kontaktoval @Dzardys, aby zjistil, jak to bylo. Na jeho otázky jsem odpovídal upřímně a bez lhaní, protože jsem věděl, že je zbytečné cokoliv zatloukat a přidělávat mu více starostí a času při řešení mého problému a ostatních, kterých se to týkalo.

Určitě si z toho beru velké ponaučení. Hodně jsem se nad sebou zamyslel a stále si kladu otázku, proč jsem vůbec byl takový hlupák, že jsem to udělal, a proč jsem si chtěl zvýhodnit hru, když to ostatní hráči nedělají. Uvědomuji si, že takové jednání je špatné a že můj trest 250 dnů byl zcela v pořádku. 

Tímto bych se rád omluvil za to, co jsem udělal, a slíbil, že už se to nikdy nebude opakovat. Rád bych požádal o zkrácení banu, protože bych si chtěl na serveru zahrát s kamarádi a s novými hráči, užít si nimi vánoční atmosféru, rozbalil dárky, podíval se na trhy a zúčastnit se eventů od hráčů.

Zároveň bych vám chtěl poděkovat za to, že jste věnovali svůj čas přečtení mé žádosti o unban. Přeji vám krásné Vánoce a svátky strávené s rodinou.

Děkuji.

S pozdravem Honziik

24.12.2024 05:56

Ahoj, ačkoliv pěkně sepsáno, tresty v prvé řadě nerozdáváme k dočasné zápletce s happy endem, ale k tomu, aby pro vás byly dostatečně nepříjemné, čímž byste se vy, kteří je obdržíte, měli zamyslet nad svým jednáním a vytyčit si nové cíle. V tvém případě nedošlo k prvnímu většímu přešlapu a pokud zde aktivně točíš reálné finance, nejenže tím neceníš dostatečně reálný čas, který trávíš u hry, dostatečnou sumou, současně zde s protistranou okrádáte portál na něčem, co vás nestojí prakticky nic. Ban přečkej celý.