Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Alt to Alt + velká historie (400 dní) @nereznavzdy.

majkyyfn

Hráč

17
26.12.2024 03:03, naposledy upraveno 3.1.2025 23:41 uživatelem majkyyfn

Rád vítám všechny čtenáře,

Rád bych vás ponořil do své minulosti, co se týče RP scény za posledních pár let.

Minulost,

Z mé minulosti, kdy jsem začínal na ilegálu, jsem si odnesl hodně banů. Byl jsem nový na Skimu a jako obecný začátečník v RP jsem se ponořil do té špatné strany.

Rozhodně si nemyslím, že nováček by se měl obracet rovnou na ilegální frakce, ale na nějaké, kde bude SocialRP a okouká, jak se co a jak RPí. To byla má chyba.

Abych vysvětlil situaci, proč jsem dostal Alt to Alt ban.

Vysvětlení Situace,

Byla postava, kterou jsem měl hodně v oblibě. Byla taková jiná než co mají hráči, byla moje oblíbená skrz chování, auru postavy a minulost postavy.

Za tu postavu jsem si koupil vozidlo a následně, jak skončila ilegální skupina, ve které jsem byl, tak jsem to vozidlo musel ihned altovat na druhou postavu.

Pak se na to přišlo tak, že jsem si chtěl nechat nalepit polep od admina, a ten v historii toho vozidla zjistil, komu to patřilo.

Jakmile se mě zeptal: "Můžu se tě na něco zeptat?" tak mi za počítačem vyskočilo srdce. Věděl jsem, že to je konec a že už se tam nikdy neobjevím. Víte, když uděláte nějaký hrozný čin, tak si to v tu chvíli nedokážete uvědomit, co jste právě udělali.

Přijde vám to jako "zábava", ale pak když dojde na odhalení, tak vás to totálně zamrzí.

Mám v historii přes 30 banů a 2 permabany. Když jsem viděl, že jsem dostal ban na 400 dní, tak se mi neskutečně ulevilo, protože to je čas, co dokáže vypršet.

Působení Na Serveru Po Banu,

Chtěl bych zkombinovat ilegální a legální aktivity na oddělených postavách. Rád bych zkusil PSA nebo ZZS. Jestliže legální skupina nevyjde, tak bych se chtěl RPčkově ponořit do ilegální organizace a snažit se RPit tak, aby to vyhovovalo hráčům a samozřejmě i mně.

Omluva,

Omlouvám se za své činy za posledních pár let. Nedával jsem si pozor na to, co dělám, a lituji toho dodnes. Mrzí mě, že jsem byl hloupý a že jsem dokázal udělat takovou chybu, navíc ještě přivolat admina na polep jako největší hlupák.

V této cestě už dál pokračovat nebudu. Půjdu cestou kariérní a na každé postavě vytvořím své vlastnictví, a ne to altovat přes postavy na postavu. Také se omlouvám hráčům, kterým jsem dokázal znechutit RP, i když mě moc nikdo nezná.

Záleží mi na vás a chci, aby se každý člověk na serveru cítil dobře. Historie mě mrzí, ale už ji nedokážu vrátit zpátky na správnou cestu.

Uběhl od doby co mám ban Měsíc a 26dní. Vůbec nepočítám ze zrušením banu, byl bych mnohokrát rád aspoň za menší zkrácení.

Děkuji za sdílení svého příběhu s Vámi. Přeji Vám krásné svátky, hodně klidu, míru a lásky. Ať se Vám daří nejen v RP, ale i v životě. 🌟✨

Majkyy, Peace ✌️

(omlouvám se za ping.. @nereznavzdy)

včera v 20:27

Ahoj,

máš 44 banů a z toho 2 permabany. Ač si cením tvé snahy při sepsání žádosti o unban, zamítnu jí z důvodu tvé velké recidivy. 

Abych to uvedl na pravou míru, ode mě dřívější unban neočekávej. Těch 400 dnů je zcela adekvátní, není-li to vlastně málo, a je na místě se k tomu postavit zodpovědně.