Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadam o unban

Toumen

Hráč

5
30.12.2024 16:50

dobry den zapl jsem hru jenom aby jsem se dopravil na firmu mel jsem an to tak  minut potom jsem musel jit chtel jem zavolat nekomu nabo rict na visilacku v tom prijela cerna audi kde byli ptali se me jestli nechcu hodit tak si sundali masky a jeli jsme pak najednou ze ruce ruce nezaerpily jak mi svazaly ruce mam klip a musel jsem uz jit a proto jsem jim ani neodpovidal a kdyz jsem se vratil tak jsem to musel vipnout. a jeste k tomu kme vzali v mg u policejni stanice kousek od ni a to se nesmi

Splaz3005

Hráč

6
30.12.2024 18:38

ČAUKY, když žadas o UB,tak to napiš tak za co si dostal ban a od koho, když chceš neco nahlasit tak to je jina sekce :)

Toumen

Hráč

5
30.12.2024 19:58

ale ja nechci nahlasit ja tam zadam o UB

30.12.2024 20:26, naposledy upraveno 30.12.2024 20:28 uživatelem Filipkko

Ahoj Tomáši, jsem jeden z těch, co byli v té "černé audi", klasickej wannabe, každopádně teď k věci, chtěl bych říct že v daném čase kdy jsme tě již okrádali, ano kamarád se dopustil chyby v RP že tě svázal bez jakéhokoliv RP, proto jsem mu do OOC chatu napsal, ať to nechá na mé jelikož s tímhle RP už mám i zkušenosti každopádně se přesunem k tomuhle: (tomu kme vzali v mg u policejni stanice kousek od ni a to se nesmi) ano v tom máš pravdu, ale neproběhl únos jako takový, hodili k dané firmě dobrá, nechal sis léčku díky které si teď odpykáváš trest, zajeli jsme s tebou do kanálů kde jsme tě teprve okrádali, tudíž k žádnému porušení nedošlo to je první věc, druhá přesouváme se k okrádání jako takovému, v průběhu toho RP kdy jsem ti jasně do OOC chatu psal, že ti beru z peněženky legitky občanky apod. taky i to, že jsem ti vzal vysílačku a telefon, bohužel ty si řekl já vím a odpojil se, situaci jsme řešili tedy s @kocvin který vše ujasnil a nemám také problém zaslat log z dané RP akce.

Teď se přesuneme k možnému Metagemingu z tvé strany a kamaráda strany který udělal inzerát s danou RZ (registrační značkou) našeho vozu, jelikož nechci aby se dopustilo metagamingu tak ji zde nebudu zveřejňovat, když na tebe můj kamarád mířil zbraní, vytáhl si v tu chvíli telefon a napsal si kamarádovi hned po tom, co si řekl do vysílačky "GG asi mě berou", myslím si, že ani tohle není adekvátní když na tebe někdo míří zbraní, OOCly by si asi taky úplně neřekl do vysílačky kde na tebe míří chlap se zbraní T2 a pronesl větu "GG asi mé berou" myslím si, že v tuhle situaci by ti možná tak podaroval kulku.

k této situaci vše,

Filipkko out.

30.12.2024 20:28, odstraněno 30.12.2024 20:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

vaciccc174

Hráč

7
30.12.2024 21:37

Tome, tvá gramatika je suprová!

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.
30.12.2024 21:54

Ahoj, nezlob se na mě, ale hodinu na tebe opravdu nikdo čekat nebude, mohl si to dohrát a pak utíkat pryč, ale takhle to bylo jasné porušení pravidel. Trest ti zkracovat ani rušit nebudu, není zas tak dlouhý.