Čauko, ahoj všem, kdo si tuto žádost hodlá číst nebo na ni nějak reagovat!
(Tuto žádost bych chtěl směrovat globálnímu administrátorovi.)
Nějakou dobu zpátky, během letních prázdnin, jsem obdržel permanentní ban za opakovanou aroganci vůči AT, DM - střelba na potkání (Permanent). Ten den jsem neměl co dělat, tak mě napadlo, že bych mohl někoho okrást o nějaký ten bakšiš. Projížděl jsem LVčko a uviděl hráče, který jezdil s kamionem. Čekal jsem, až někde zastaví, abych mohl začít. Zastavil a začal prodávat. Po chvíli, co něco prodal, jsem vystoupil z auta, začal na něj mířit a řvát, ať vystoupí. Vystoupil, spoutal jsem ho, dal do auta a odjel pryč za nějaký dům, kde jsem ho začal okrádat.
V ten čas přijel na místo @magovec a někdo z jeho auta začal vystupovat. Bral jsem to jako hrozbu pro sebe, a tak jsem začal střílet na toho, kdo vystoupil. Následně jsem se otočil zpět k hráči, kterého jsem okrádal. Bál jsem se, že by si mohl situaci pamatovat nebo ji později nahlásit. Připadalo mi nejjednodušší mu dát PK a rychle ujet. Najednou se k mému autu portl Magovec a napsal něco jako „Co prosím“ nebo něco podobného. Chvíli jsme se „dohadovali“ a poté jsem napsal „Cry“.
Spoiler
( Z téhle rp akce jsem měl clip, ale bohužel streamable po nějáke době maže clipy a už ho nemám :C )
Magovcovi bych se chtěl omluvit za to, že jsem ti napsal „Cry“. Nemyslel jsem to jako neúctu, jen jsem reagoval v zápalu hry. Pokud tě to naštvalo, omlouvám se, neměl jsem to psát.
Doufám, že mou omluvu přijmeš.
-Nixo
Čauko, ahoj všem, kdo si tuto žádost hodlá číst nebo na ni nějak reagovat!
(Tuto žádost bych chtěl směrovat globálnímu administrátorovi.)
Nějakou dobu zpátky, během letních prázdnin, jsem obdržel permanentní ban za opakovanou aroganci vůči AT, DM - střelba na potkání (Permanent). Ten den jsem neměl co dělat, tak mě napadlo, že bych mohl někoho okrást o nějaký ten bakšiš. Projížděl jsem LVčko a uviděl hráče, který jezdil s kamionem. Čekal jsem, až někde zastaví, abych mohl začít. Zastavil a začal prodávat. Po chvíli, co něco prodal, jsem vystoupil z auta, začal na něj mířit a řvát, ať vystoupí. Vystoupil, spoutal jsem ho, dal do auta a odjel pryč za nějaký dům, kde jsem ho začal okrádat.
V ten čas přijel na místo [user:5821] a někdo z jeho auta začal vystupovat. Bral jsem to jako hrozbu pro sebe, a tak jsem začal střílet na toho, kdo vystoupil. Následně jsem se otočil zpět k hráči, kterého jsem okrádal. Bál jsem se, že by si mohl situaci pamatovat nebo ji později nahlásit. Připadalo mi nejjednodušší mu dát PK a rychle ujet. Najednou se k mému autu portl Magovec a napsal něco jako „Co prosím“ nebo něco podobného. Chvíli jsme se „dohadovali“ a poté jsem napsal „Cry“.
Spoiler
( Z téhle rp akce jsem měl clip, ale bohužel streamable po nějáke době maže clipy a už ho nemám :C )
Magovcovi bych se chtěl omluvit za to, že jsem ti napsal „Cry“. Nemyslel jsem to jako neúctu, jen jsem reagoval v zápalu hry. Pokud tě to naštvalo, omlouvám se, neměl jsem to psát.
Doufám, že mou omluvu přijmeš.
-Nixo