Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB,

satekk

Hráč

7
4.1.2025 01:28

Zdravím, dneska jsem dostal ban za použití /unbug ve vlastní prospěch. Jenomže to ve vlastní prospěch úplně nebylo, vykrádal jsem interiéry, po nějaké době jsem narazil na interier ve kterém někdo byl, tak jsem vešel dovnitř ale jak jsem vcházel tak mi spadla hra, poté jsem hru zapínal zpátky a byl jsem v tom interieru samozřejmě že v interieru nikdo nebyl a ten co tam byl tak mě tam zamkl. Tak jsem použil /unbug byl jsem venku venku stál hráč který se jmenoval Steve Duck, který napsal do LOOC "/unbug? vyresime to reportem" tak jsem mu řekl dobře vyřešíme to reportem jelikož mi to hned po vstupu do interiéru spadlo, chtěl jsem to normálně vyřešit a vyjádřit se proč jsem to udělal, ale ne admin mi vubec nedal prostor na vyjádření ani nic. Čekal jsem že se portne a bude se to řešit ale nijak se to neřešilo a rovnou jsem dostal ban tímto tedy žádám o UB.

4.1.2025 01:43

Ahoj, k takové žádosti je vhodné rovnou přiložit důkaz podkládající tvé tvrzení.

satekk

Hráč

7
4.1.2025 01:47, naposledy upraveno 4.1.2025 02:00 uživatelem satekk

Bohužel na clipu to nemám ale v logách to určitě bude že mi to spadlo v interiéru, jediné co mam je Screenshot z toho erroru   

4.1.2025 02:01

Tak sem pošli ty logy člověče.

satekk

Hráč

7
4.1.2025 02:24, naposledy upraveno 4.1.2025 14:49 uživatelem satekk

https://leosight.cz/logs/U0o6483KWW 

01:14:37 doba kdy mi to spadlo ve vnitr interieru
01:15:15 doba kdy jsem se pripojil na ten char a byl jsem uvnitr zamknutej

pak jsem Neznámý♂D5

Tímto tedy prosim o UB

4.1.2025 03:15, odstraněno 4.1.2025 03:39 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
4.1.2025 16:02, naposledy upraveno 4.1.2025 16:03 uživatelem Widgha

Ahoj, abych se ti k tomu vyjádřil. Správně to je tak, že jsi vykrádal interiéry jak ty tvrdíš, dále jsi tedy vešel tam kde někdo byl, oni tě chytili a drželi tě tam a ty ses z toho chtěl vyvlíknout, tak jsi zneužil /unbug. A to že tam někdo byl a zamkl tě tam, bylo očividně z nějakého důvodu protože ses mu vloupal do baráku, takže ano /unbug byl zneužit a bán byl udělen právem, unban ti neudělím. Ban byl udělen právem, zamítám a zamykám.

Navíc tam ještě vidím nadávky v ooc chatu, tudiž ti ban ještě prodloužím.