Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - golfik34

5.1.2025 18:34, naposledy upraveno 5.1.2025 18:42 uživatelem golfik34

Zdravim, dnes  5.1. v 13:57 když jsem nebyl online jsem dostal ban za spamování předmětů v dolech (@Widgha). Vyhazoval jsem tam kamení protože ho není možné fyzicky zničit jentak (a myslel jsem si že když to udělám tak dostanu ban protože to není irl možné) a vůbec nevím kam bych to měl dávat když nemá pomalu žádné využití jako surovina k výrobě. Nikdy mi nikdo neřekl. A když ho nechci prodat tak ho prostě odhodim na zem. Ano je to moje chyba že jsem to nevěděl a celou dobu i poté co mi to pomalu všichni mí přátelé říkali že nemůžu ničit kámen. Žádám tedy prosím aspoň o zkrácení banu.

Předem děkuji za zpětnou vazbu.

S pozdravem

golfik34

5.1.2025 19:48

Čau, kdybychom se bavili o pár kouskách tak to neřeším, avšak takové množství je fakt masivní, příště i když to není možné realně zničit to radši nič než když bys to měl pokládat a lagovat tak zbytečně server. Pošlu sem pár snímku ať sám vidíš kolik jsi toho tam naházel.

Takže příště tě prosím, radši to nič. Unban ti udělím a doufám že už to neuvidím zase v takovém stavu.

[GM]Widgha