Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o zvážení a následné schválení projektu M21

11.1.2025 18:23, naposledy upraveno 11.1.2025 18:28 uživatelem Kolpanek

Podatel: Alechandro Wimmer
Věc: Žádost o zvážení a následné schválení projektu M21

Odůvodnění:

Vážení kongresmani,

přicházím za vámi s projektem, který měl být již několikrát v minulosti řešen jak z naší strany (ANTARES), tak tehdejší sestavou krajského zastupitelstva a později také tehdejší sestavou Kongresu. Bohužel někde zakolísala komunikace ze strany krajského zastupitelstva a tehdejšího Kongresu, která způsobila to, že se na tento projekt zapomnělo a neřešil se již necelé čtyři roky. Pokoušeli jsme se tento projekt řešit minimálně třikrát a nyní to zkoušíme po čtvrté a doufáme, že se již uskuteční samotná realizace. Momentálně jsem byl pověřen přednesením tohoto návrhu před Kongres já. Povolení přednést tento návrh mi udělil Nadporučík Armády San Andreas a samotný ředitel ANTARESu, Ulrich Prentiss. 

Abych zasvětil nynější sestavu (možná si to někteří z nynější sestavy pamatují), tak se jedna o projekt, který nese název - Projekt M21. Projekt spočívá ve vybudování čtyř nových vysílačů nesoucí název:
1) M21-Alfa
2) M21-Bravo
3) M21-Charlie
4) M21-Delta

Po Kongresu potřebujeme schválení tohoto projektu a také povolení starosty obce Blueberry k umožnění výstavby vysílače M21-Bravo, který se bude nacházet v Blueberry. V případě schválení tohoto projektu si ještě zajistíme povolení od Vrchního soudu k výstavbě zbylých vysílačů. Stavební firmu pro vybudování daných vysílačů si zajistíme a necháme danou stavební firmu si nacenit na kolik vyjde výstavba. Poté budeme ještě Kongres kontaktovat s žádosti o dotaci za účelem vybudování těchto vysílačů s přesnou částkou. 

Přikládám vám zde dokument ohledně tohoto projektu, na kterém jsou uvedené podrobnější informace, včetně dosahu daných vysílačů. Vzhledem k tomu, že byl dokument primárně směřován na tehdejší krajské zastupitelstvo, tak se v něm bude zmiňovat právě krajské zastupitelstvo. 

Předem vám děkujeme za zvážení tohoto projektu a pevně doufáme, že povolení k realizaci obdržíme. V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat na mém postu - alechandro.wimmer@post.ic.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
Alechandro Wimmer

Záměr: Schválení projektu M21 a povolení starosty obce Blueberry k umožnění výstavby vysílače M21-Bravo.
Přílohy: Dokument projektu M21.

12.1.2025 15:34, naposledy upraveno 12.1.2025 15:34 uživatelem Mynyus

Adresát:  Alechandro Wimmer ((@Kolpanek))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Wimmere,

tímto potvrzuji přijetí Vašeho dopisu týkajícího se projektu M21. Váš podnět přesouváme do třídění.

Po uplynutí této lhůty Vás budu kontaktovat, abychom si dohodli schůzku, kde bychom mohli podrobně projednat veškeré aspekty projektu. Prosím, připravte si veškeré dostupné podklady, které mohou být pro projednání důležité, zejména detaily ohledně plánovaných vysílačů, jejich technických specifikací, a odhadovaných nákladů na realizaci.

Děkuji za Vaši iniciativu. Těším se na spolupráci.

S úctou,
Bc. John Howard
Kongresman