Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

VDM, KOS - Libor Kostka

Trpaslik

Hráč

2
12.1.2025 00:44, naposledy upraveno 12.1.2025 01:18 uživatelem Trpaslik

Dobrý večer.. Zhruba před dvěma hodinkama jsem odpojil server s autem, které bylo zaparkované ve firemní garáži úplně opravené a v pohodě. Najednou napojím server a auto je ve stavu kdy ho nemůžu ani nastartovat.. Potřeboval bych vědět, kdo to udělal a jaký k tomu měl důvod, mám podezření na Libora Kostku ( ic jméno ) a nebo někdo z jeho okolí. Je to vedoucí firmy a taky vymyšlí si nesmyslné pokuty..

Auto jsem vrátil zaparkované na místě, vzal jsem si ho už rozbité ( neříkám, že jsem ho nepoškodil a neopravil. ale poškozené už bylo ) Každopádně určitě nebylo poškozené ve výši téhle částky..

Následně jsem to napojil na server, kde jsem to ic samozřejmě začal řešit a borec mi napíše tohle..

Jestli by se takhle irl šéf firmy choval k zaměstnancům úplně nevím no... Pak mám ještě klip k tomu jak dal KOS mému kámošovi, prostě on k němu přišel začal se s ním bavit a z ničeho nic ho tady Pan Libor začal mlátit...

Nevím no, upřímně mi tohle nepřijde vůbec v pohodě, pak se tam ic sjede celá jeho banda 124x lidí a začnou se do nás pouštět.. Chtěl bych to nějak rozumně vyřešit protože tohle je banda d..... 

Veškeré jména, které se tu odehrávali ( Libor kostka, Marcus Smitch, Václav Ewerton, Dejw ( příjmení nevím )

Předem díky a hezký zbytek večera.

Samozřejmě mohu dodat logy a veškeré chaty z discord chatu.

Ještě musím dodat, že jsou kluci strašně vtipní :) ( typuji tak 13 let ) Ještě zde pokládám fotku mého auta, kde jde vidět, že ho nemůžu ani nastartovat..

12.1.2025 02:07, naposledy upraveno 12.1.2025 02:09 uživatelem Mynyus

Ic věc. A nejspíš i špatná sekce.

12.1.2025 02:21

Jelikož je to o mě tak se vyjádřím přehlednu že je to napsáno ve špatné sekci ale jde vše o ic a vše mohu ic a ooc doložit i to jak jsem ti říkal že jsem na to auto nešáhl. Samozřejmě to že denně po vás zaměstnanci firmy řeší že vy a váš kamarád neparkujete vozidla tam kde se parkovat mají, a nerespektujete nějaký chod firmy tak jsme vás jednoduše pokutovaly. Kdy i vaše chování nebylo uplně ohleduplné. Naběhnul tam na mě bez důvodu váš kamarád, který po mě ihned začal křičet, a křivě mě obvinovat z něčeho co sem neudělal. Bejt váma neřeším tady nějaký pokuty, ale vaše chování. Celkově jakož to firma jsme neudělali vůbec nic špatně, to že se vám nelíbila pokuta, a ihned jste odmítal zaplatit to je váš problém. Nemáte dělat denodenně blbosti :) Více se tady k tomu vyjadřovat nebudu.  Ohledně mého věku, je to lehce dohledatelný, to že vy tady děláte nějakou "kampaň" na mě to není můj boj. Sem zvědavý v jaký firmě by vám tohle tolerovaly. Oprava samotného vozidla stála 16tisíc, zbytek je váš trest za něco, co jste udělaly. Dále se k tomu vyjadřovat nebudu. :) 

13.1.2025 11:45

Ahoj, nejsi ani Libor Kostka a ani jsi neobdržel trest za "VDM" nebo "KOS". Zjevně si pleteš účet, server a pravděpodobně i pravidla.