Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Un-ban

včera v 12:15

Dobrý den milí AT, žadam o unban ktery jsem dostal vcera od @kocvin.

Ban jsem dostal za porušeni pravidla č.30, NonFear RP, Zdravý rozum + historie. 
chci se obhájit k těmto duvodum.

Pravidlo č.30 neboly Cop Provokaci jsem rozhodne nečinil naschvál jediný co jsem dělal je že jsem jezdil MG furt do kola parkrat jsem odjel atd proste jsem jezdil v MG zadnyho policajta jsem vyprovokovat nechtel a ani jsem to neudelal.

NoFear kdyz jsem stál pred picerkou v MG tak jsem nebyl ve hře nastavoval jsem si neco v programu "Mixx" a potom akorat slysim jak nekdo piska (asi na mne) tak se podivam zpatky do hry a vidim jak na mne najeli policajti ALE jeste nemeli vytahnutu zbrane nic jen mne zablokovali tak jsem couvnul naboural jsem do jednoho sluzebnyho vozu PSA a nasledne jsem zacal ujizdet a byly asi 2-3 vytreli z KAC PDW na mne ale nez jsem zacal ujizdet tak zbrane jeste nemeli venku.

zdravy rozum nevim kde jsem porusil zdravy rozum ale hadam ze pred tou picerkou a tak zdravy rozum jsem neporusil protoze ma postava je surovy kriminalník ktery je navic hledaný a také nemá žadnej strach z PSA. To nerikam ze je to duvod porusit zdravy rozum ale podle mne se vubec tohle pravidlo neporusilo.

O mé historii nepochybuji ta je velmi bohatá.

Žadam o unban zledem k mé obhajobě.

Předem děkuji adminovy @kocvin a zvažení mé žadosti o Unban.

Předem děkuji,

Kopamax.