Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban

fuky02

Hráč

6
včera v 16:13, naposledy upraveno včera v 16:14 uživatelem fuky02

Zdravím všetkých , týmto príspevkom by som chcel požiadať o udelenie unbanu. 

Ban som dostal od @Havliii za odpojenie z RP akcie a klamanie do /do.

Najprv by som sa chcel ospravedlniť dotýčnému členovi z PSA neviem už jeho meno za pokazenie RP akcie ale v tú chvílu som musel proste súrne odísť (určite sa to už každému stalo) a nemohol som to už dalej dorpiť. Aj som mu to napísal že či sa to nedá nejako urýchliť ale bohužial. To klamanie do /do si nemyslím že to bolo nejak klamanie kedže sa ma pýtal či našiel v aute kokain a dal som /do ano kedže tam ten kokain bol ale nespracovaný.

Uvedomujem si že odpojiť to nebol dobrý nápad ale proste vtedy som to vypnúť musel mrzí ma to a už sa to viac krát nestane. Polovicu trestu som si odpykal a týmto by som chcel požiadať aspon o odpustenie druhej polovice.

S pozdravom fuky02

včera v 23:17

Ahoj,

v první řadě nemáš ban za lhaní do /do, ale ignoraci /do. Je smutný, že ani nevíš za co ten ban máš. Chápu, že si musel odpojit, ale mohl si mi to napsat, já tam byl a moc dobře to víš. Report sis nepodal, mojí osobě si nic nenapsal a jen si to čistě odpojil. Při pohledu do tvé historie vidím velkou recidivu a hlavně bohaté počteníčko. Očividně nejevíš zájem o nápravu a já nevidím důvod ti dávat unban, nebo jakkoliv ban krátit, přečkáš si jej celý. 

Pěkný den ti přeji,
[GM] Havliii