Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

včera v 18:44, naposledy upraveno včera v 18:56 uživatelem Patricek21

Zdravím, chtěl bych znát vyjádření k banu který jsem obdržel pár minut zpátky od admina marek.voe z důvodu: NonRP Driving, nonrp injuries, nevážení se život

Abych se k tomu nějakým způsobem vyjádřil, nonrp driving nechápu ani jedním způsobem, jezdil jsem pouze po silnice a v tom nevidím jediné problém. 

NonRPInjuries - injuries jsem rpil, můžete se podívat do logu, to že mi nešel nahodit stav za to já nemůžu, stav jsem si snažil dát můžete si to najít v logu.

Nevážení si života - nevím jak to máte vy ale každý vám řekne že pokud s někým děláte nelegál a chcete mu pomoct tak si myslím je v ten moment je vám vlastně jedno co se stane i kdyby jste měli položit za něj život.

Předem děkuji za vyjádření a nejlépe nějaký důkaz, děkuji.

[2025-01-18 18:25:58] [Output] : ★ Neznámý♂C1 utírá si krev z obočí a nosu
[2025-01-18 18:27:32] [Output] : ★ Neznámý♂C1 utírá si krev z obočí a nosu
[2025-01-18 18:30:13] [Output] : ★ stále teče krev z obočí ((Neznámý♂C1))

Hledal jsem důkaz ohledně toho že jsem dával stav, ale jelikož to ten příkaz neuznalo tak to není zapsané v konzoli.

včera v 19:10

Ahoj, úplně stručně.

NonRP Driving jsi porušil, když jsi se svým vozidlem několikrát se svým vozidlem v extrémně vysoké rychlosti naboural do policejních vozidel a pak jsi si v klidu jel dál. Myslíš, že by to vozidlo bylo po takových nárazech pojízdné? To asi ne.

NonRP Injuries minimálně ty, které dokládáš jsou absolutně nedostatečné. Kdyby jsi do někoho naboural čelně v takovéto rychlosti, tak už z toho vozidla nejspíš ani nevystoupíš. Utírá si krev z nosu? To snad ani nemůžeš myslet vážně.

Nevážení si života nevím jak to mám sám, ale to, že "jsem nelegál" mi určitě nedodává pocit nesmrtelnosti. Chtěl bych vidět, jak by jsi stejně jednal v reálném životě. Kvůli čemu vlastně? Aby kamarád nešel na hodinu do vězení? Nesmysl.

Důkaz ti dodávat nebudu, sám moc dobře víš, co jsi dělal. Ostatní kolegové z AT jej mají k dispozici k nahlédnutí. Unban a zkrácení zamítám.