Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

alankqq

Hráč

6
včera v 22:07

Zdravím,před nějakou jsem dostal permanentní ban za :Pravidlo 16 - spamování reklamy na náš portál v prostorách konkurenčního serveru způsobem, který portál prezentuje v extrémně ofenzivním světle (Permanent). Tímto se chci omluvit za moje vyjadřování,netušil jsem že pokud budu spamovat do pms několika lidí reklamu na cizím serveru kde byly v ten moment 4 lidi,samozdřejmně chápu administrátora Dzardyse který mi tento ban udělil jelikož tam byl i n-word.Tento ban jsem dostal den před vánocema (super dárek).Chtěl jsem se podívat kdy mi končí ban za A2A bylo to celkově 180 dní a fakt jsem se těšíl že si zahraju jelikož nemám život řeknu to na rovinu na skimu jsem našel polovinu lidí s kterýma se bavím doteď a nechci to obcházet tím že si koupím nový počítač proto tady píšu o unban a pokud to výjde tak budu nejšťastnější člověk popravdě si za celou dobu poprvé píšu o žádost o unban jelikož jsem nikdy neměl důvod,snažil jsem se ostatním zlepšit herní zážitek což se docela dařilo.Na skimu jsem dokázal strávit i 15 hodin denně a v ten moment když tam bylo permanent jsem myslel že vybuchnu.Ano předtím jsem trolil na serveru pro mně random na který jsem náhodně narazil na tt streamu a viděl jsem jak tam řeší věci že hned z auta a kropí.Tím že jsem tam dělal reklamu jsem netušil že mi to zruší všechny fajn zážitky a lidi s kterýma jsem začínal a i končil.Dostalo mně to,jsem na skimu poměrně dlouhou dobu a jelikož jsem nervák tak měním co chvíli účty což jsem řešil už i s Sovietem.Takže tímto chci poděkovat za jakoukoliv odpověď s týmu administrátorů a i od hráčů a kdyby mi to nevyšlo tak chci všem poděkovat za fajn strávených několik let a doufám že se tato komunita nerozpadne.Díky alankqq.

dnes v 02:14

Ahoj, vůbec se mi nelíbí, jak pasivně agresivní tvá žádost je, v podstatě mi touto žádostí vyčítáš, že jsem ti dal ban před Vánoci, a vyhrožuješ mi nepřímo tím, že ban obejdeš. K udělení unbanu jsi mi navíc nedal důvod, pouze z žádosti zjišťujeme, že jsi nevěděl. A to tě neomlouvá.

Od tvého jednání se distancujeme, tyto hodnoty zkrátka nezastáváme a tím pádem se budeme raději distancovat i od tebe coby hráče. Žádost zamítám.